Стоичков усети жегата и се извини на испанския вицепремиер

OFFNews 04 октомври 2017 в 17:41 10219 3

Голямата уста на Камата му създава редовно проблеми, а и съдебни дела. Нападките на Христо Стоичков към вицепремиера на Испания Сорая Саенс де Сантамария станаха водеща новина на Иберийския полуостров.

Ден по-късно българският нападател реши да се извини. Той усети, че е тъпотия да споменава детето на дамата, което е непълнолетно.

“Живял съм дълги години в Каталуня имам много приятели там. Това, което се случи, беше демонстрация на франкизъм. Все още съм възмутен. Изображенията говорят сами по себе си. Кръв и насилие, насилие срещу невинни хора.

Единственото, за което искрено съжалявам, е, че споменах сина на вицепремиера. С ръка на сърцето се извинявам за думите си. Съжалявам, че споменах детето, което няма ни най-малка вина за случилото се", добави Стоичков.

"Въпреки всичко снимките показват всичко лошо, което се случи в Каталуния. Не понасям никого, който се отнася лошо с хората от Каталуня. Да живее Каталуния и нищо повече”, завърши българинът.

Вицепремиерът на Испания Сорая Саенс де Сантамария заплаши да съди Христо Стоичков. Причината е изригването на легендата на Барселона и българския футбол от вчера, когато Камата отправи обвинения към нея във франкизъм. Това съобщи испанската агенция "EFE", цитирана от спортния ежедневник "Марка". Стоичков обвини 46-годишната Сорая Саенс де Сантамария, че дядо й, баща й и дори непълнолетния й син са последователи на Франко.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12094

3

дони

05.10 2017 в 13:05

Не разбра ли този човек, че силата му е в левиа крак, а не в главата...

8000

2

Boris Vassilev

05.10 2017 в 11:52

Ту партс, съмтаймс люн, съмтаймс уин, соу, фърст дей релякс" ("Английският" на Стоичков след мача на Мамелъди, 17 ноември 2009);