Сираков: С Илиана се сдобряваме в леглото

Съпругата изхвърляла парфюми и часовници от 17-ия етаж при скандали от ревност

ОFFNews 18 септември 2017 в 16:15 4760 0

Наско Сираков повдигна чаршафите на семейното ложе. Той разкри как със съпругата му Илиана Раева се сдобряват, след като са се скарали.

"Как се запазва брак? С любов, с послъгване тук-там, с отношение. Илиана е великолепен човек. Каквото и да кажа за нея, ще е малко. Всяка сутрин ѝ казвам, че я обичам. Иначе не може да ми започне денят по друг начин, забранено е", довери Наско пред bTV.

"Няма нещо, за което да не сме се карали с нея. Примерно, защо като съм слязъл от колата, съм вървял един метър пред нея, а не съм я чакал. И ставахме на кълбо, кълбо от нерви. Как се сдобряваме? В леглото, как! Там най-лесно се сдобряват хората. Всичко приключва бързо", продължи бронзовият медалист от САЩ'94.


"Най-големият скандал от ревност? Рязала ми е дрехите на ивици, правила ги е като на идиански вожд. Изхвърляла ми е всички парфюми от 17-ия етаж, часовници", сподели още голмайстор на Левски да всички времена.

На въпрос колко пари има в момента в джоба, той показа нагледно: "Ето, имам 2250 лева. Реално това са ми парите до края на месеца".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови