Сираков: Някои от футболистите ни са за разстрел

OFFNews 17 септември 2017 в 10:55 4181 0

Тежка, но вярна оценка на българския футбол даде легендата Наско Сираков. Нормално, голмайстор №1 в историята на Левски  коментира темата с евентуалното му завръщане в синия клуб.

"Аз не мога да изляза от Левски. Това, че не съм на работа в Левски... Това, което съм дал на клуба, никой не може да ме изкара от Левски", каза Сираков, който даде интервю за bTV.

Наско се завърна в ложата на Герена, а ние вече съобщихме една от главните причини - той търси подкрепа за нов  президент на БФС.

Toй се изказа остро за родния футбол и по-специално за играчите, които се изявяват по родните терени. "В България се играе най-бавният футбол в Европа, казвал съм го и преди. Голяма част от нашите футболисти не са добре подготвени физически. Не говорим за техниката.

Като чуя "нашите футболисти може би не бяха мотивирани"... Ако футболистите не са мотивирани, трябва да бъдат застреляни веднага, да не се мъчат. А също така и треньорите, и ръководителите. Какво значи един човек, който с това си вади хляба, получава изключително сериозни пари в момента, и да не е мотивиран", коментира Сираков.

Попитан какво е за него Левски, легендата отговори: "Голямата ми любов". Припомняме, легендата дълго време не беше стъпвал на Герена, обиден от събличането на треньора Ивайло Петев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков