Съпругата на Варди: Жени, не се срамувайте от своите коремчета

ОFFNews 03 април 2017 в 12:04 4907 1

Беки, съпругата на нападателя на Лестър Джейми Варди, поведе борба с излишните комплекси сред раждане. Броени месеци след като даде живот на момченце - Финли, дамата позира пред "Сън". Целта на Беки беше да покаже, че не се срамува от коремчето и от белезите, характерни за всяка жена след раждане.

Госпожа Варди беше провокирана от тролове в интернет, които я засипаха със съобщения, че изглежда дебела, с корем, огромни крака и т.н. 

За Беки това е четвърто дете и второ от брака й с английския национал. Варди пък има едно дете от предишната си женитба.

Беки вероятно прибра и някоя паунд от Calvin Klein, защото се снима по бельо на прочутата марка, докато гушка тримесечния Финли. Лошо няма.

"Подобни атаки доста ме обиждаха, но с годините се научих да им отстоявам. Когато имаш дете, хормоните бушуват и последното нещо, което ти трябва, е да се чувстваш разстроена", каза Беки.

"Изглеждам симпатична за жена, която е родила през януари, Джейми мисли същото", похвали се 34-годишната дама. Аз се гордея с тялото си. 9 месеца нося плод и то се променя. Това е нормално. Не е нормално за хората, които пишат, че съм дебела и не разбират как съпругът ми ме търпи толкова огромна. Получих доста обиди", призна Беки.

"Да, имам коремче и големи крака. Кожата ми е посъсипана, има белези. И какво? Нормално е. Не е нормално да се създава това нереалистично напрежение върху дамите, че трябва едва ли не веднага да върнат фигурите си.

Направо се дразня, когато разни знаменитости показват как са се стопили за дни след раждане.  Е, при някои слаби може и да работи. Но за повечето жени това е противоестествено. Аз си нося повечко грим, по-голям сутиен и оформящо бельо", призна госпожа Варди.

"И да, един ден ще се върна в старите си дънки, но в никакъв случай не бързам", завърши нахаканата дама.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови