Разделят Григор и Никол и го събират с Бушар

OFFNews 26 май 2017 в 08:08 7704 0

Поредната информация за раздяла между българския тенисист Григор Димитров и неговата половинка Никол Шерцингер бе тиражирана от английския вестник "Индипендънт". В същото време пък отново се заговори за връзка на Григор с канадската тенисистка Южени Бушар, след като двамата се озоваха в Париж за "Ролан Гарос".

Според изданието, 38-годишната певица е решила да сложи край на връзката след като е видяла снимките на Григор с бившата му приятелка Мария Шарапова по време на турнира в Мадрид.

Григор призна, че поддържа приятелски отношения с руската тенисистка, но между тях вече няма нищо повече от това. Въпреки всичко Шерцингер се е почувствала наранена от близките отношения между двамата.

Освен това връзката между Димитров и Шерцингер била разклатена от трудното съчетаване на графиците на двамата и твърде редките срещи помежду им.

Българинът постоянно пътува по турнири из целия свят. Никол пък разделя времето си между Лондон, Лос Анджелис и Хавай, където живее семейството й.

Междувременно случайна среща на Григор с канадката Южени Бушар в Париж стана повод отново да избухнат спекулации за връзка помежду им. Това е мечтата на тенис феновете, тъй като двамата са връстници и биха били доста перспективна двойка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews