Ракът отне от Рио Фърдинанд и майка му

OFFNews 13 юли 2017 в 21:12 4289 0

Рио Фърдинанд загуби и майка си. Тя почина след разболяване от рак. Само преди две години същата болест отне и съпругата на бившия английски национал по футбол.

Джанис Форт почина на 58 години в лондонска болница. Доста по-млада си отиде Ребека Елисън, половинка на Рио и майка на трите му деца. 

Съобщение на Рио, брат му Антоан и семейството описа Джанис като "отдадена майка" и тяхно "вдъхновение".  Покойната дама  има още две деца освен известните футболисти.

"Тя беше и невероятна баба на нашите деца", добавиха още опечалените, "Тя беше сърцето на фамилията, помогна ни в толкова трудни моменти, като никога не губеше усмивката на лицето си". 

Рио, голям приятел на нашия Митко Бербатов, никога не е крил особената си привързаност към Джанис. Той я наричаше "супермама", която е успявала да сготви, изпере и изглади навреме, за да заведе децата на училище, а после да осигури тренировките на братята футболисти.

Малкият Рио с майка си на почивка във Франция

Бившият капитан на Ман Юнайтед наскоро призна, че е изпаднал в депресия след смъртта на съпругата Ребека. Останал сам с три деца, той пиел нощем, след като ги приспи. И не веднъж мислел за самоубийство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови