Кога най-често сайтовете за залози дават бонуси?

OFFNews 30 октомври 2022 в 11:30 1086 0

betano

Снимка betano

betano

Хазартното забавление винаги започва с ключовия избор на букмейкър. За тази цел повечето играчи имат ясно определени критерии за това какво трябва да е налично в портофолиото на съответния бетинг сайт. В това отношение Betano бонус код дава възможност на всеки хазартен тип да се възползва от всички налични оферти на компанията. Понякога получаването на бонусите може да изглежда като някак нелогичен процес, но всъщност компаниите са помислили за всички. Когато става въпрос за спортни залози има няколко вариант за получаване на подобно „възнаграждение“, а в следващите редове ще видим точно за които ситуации се отнася това.

Бонус за специално събитие

При спортните залагания много често има мероприятия, които приковават вниманието общо взето на всички залагащи. Поради тази причина елитните компании са се опитват по всякакъв начин допълнително да стимулират залаганията в тази посока. Представете си, че има финал на Шампионската лига и всички футболни фенове са готови да пробват късмета. Много често срещан прийом е да се гарантира получаването на определен бонус, който да използвате по време на мача, ако направите на свой ред залог преди първия съдийски сигнал. Размерът варира между 10 и 20 лева, стандартно. Така сайтът увеличава в пъти инвестираните средства, давайки обаче и възможност на играчите за допълнителен опит в реално време.

Ежеседмични бонуси

Дори и да не говорим за чак толкова голямо събитие, колкото финал на Шампионска лига, Световно първенство, НБА или някой тенис турнир от Големия Шлем, компаниите все още мислят за активността на клиентите. Така се стига до предложения от типа на седмичния безплатен залог за някои от най-популярните първенства за българските любители – efbet Лига и Висшата лига. Тук няма нужда специално да правите залози преди мачовете, за да се възползвате от предложението. То е валидно за всеки кръг от шампионатите, така че всеки уикенд ще имате право на един безплатен залог за мач, който изберете. Важи за нови и квалифицирани клиенти.

Бонус след презареждане

Един трик, който също започва да става доста популярен сред опериращите в България бетинг компании, е именно този. В интерес на истината възможността е една идея по-често срещана в казино секции, където може да бъдат намерени и специални дни в седмицата, в които да получите бонус, ако депозирате в сметката си. Тук обаче има и малко по-различна уловка – всеки получен бонус трябва да бъде разигран определено брой пъти, за да може да се надявате на някаква печалба. При двете гореспоменати предложения това не важеше като условие. От тази гледна точка трябва да се замислите сериозно дали си заслужава, или не.

Достигане до ВИП ниво

Естествено, всеки бетинг оператор ще се стреми да възнагради и цялостната ви активност, а не само при наличието на големи събития. Колкото повече пари разигравате и превъртате, толкова повече бонуси за лоялност и активност ще получавате. Така работи хазартната система. Тук няма нужда постоянно да депозирате. Ако играта ви върви и натрупате сериозна сума, която след това решите да разигравате, то доста бързо ще стигнете до необходимото ниво, което да ви предостави определен размер на бонуса. Съответно, колкото по-големи суми залагате, толкова по-голямо ще е възнаграждението за усилията и смелата ви игра. Разбира се, редно е да правите всичко с мярка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков