И последната резерва на Манчестър Юнайтед кара скъп Мерцедес

OFFNews 12 май 2017 в 17:00 3320 0

Никакви патриотични нотки няма в Манчестър Юнайтед, когато се пръскат милиони за автомобилния парк. Звездите на Жозе Моуриньо залагат на немското качество при избора на коли. Фотограф на MERCURY зае пост пред тренировъчната база днес, за да направи проучване.

Играчите, успели да отстранят Селта на полуфинала в Лига Европа след кански мъки, демонстрираха луксозните си придобивки в дъжда. 

Пол Погба се появи с бронзов Мерцедес. На огледалцето се клатеше шарен освежител за въздух, типичен за тираджиите, които спират за отмора на "пистата" край Ботевград.

После дойде ред на Уейн Руни, който показа убийствено спортно БМВ. Ветеранът влезе като резерва срещу Селта, но заплатата му от 300 000 паунда седмично е като на истински шампион.

Явно в Юнайтед е достатъчно да си неизвестен талант, за да караш звяр. 19-годишният Аксел Туназебе пристигна с бял Мерцедес (точно като Коко Динев). Припомняме, нападателят записа дебют преди броени дни при загубата 0:2 с Арсенал. На същата марка залагат още Мхитарян, Антони Марсиал и Жоел Перейра (последният е вратар, за когото повечето не са чували).

Фил Джоунс също е фен на немското - той паркира сиво БМВ в комплекса.

Дейли Блинд, който прави ужасен сезон на всички фронтове и беше развинтен от нашия Спас Делев,, форсира пред вратата уникално черно Ауди Куатро. На същата марка фен се оказа и Майкъл Карик.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!