Григор Димитров в опасна близост със Серина Уилямс в Лондон

OFFNews 29 юни 2019 в 07:44 6180 0

Единственият българин в елита на тениса Григор Димитров се засече с бившата си приятелка Серина Уилямс на светско събитие в Лондон преди старта на турнира от Големия шлем "Уимбълдън" в понеделник.

Двамата уважиха откриването на изложба в известната галерия Maddox в тузарския лондонски квартал Мейфеър. Заедно с Григор и Серина на събитието е бил и Новак Джокович, както и американската легенда при двойките Майк Брайън.

През 2013 година Серина даде да се разбере, че помежду им е имало нещо, след като я пренебрегна за сметка на Мария Шарапова. Тогава тя го нарече човек с "черно сърце". Всичко лошо явно е забравено, защото на кадъра, в който е попаднал и дизайнерът Върджил Абло, двамата са в отлично настроение и се радват на срещата си.

Григор от две седмица е в Лондон и тренира усилено за третия турнир от Големия шлем. Той започва участието си срещу французина Корентен Муте, а ако го преодолее, във втория кръг го дебне младата надежда Феликс Оже-Алиасим, от когото загуби още на старта на участието си в Куинс миналата седмица.

"Уимбълдън" е любимият турнир от Големия шлем на българина, като в Лондон той има и полуфинал и се надява сега да обърне развоя на сезона си с изявите на свещената трева в "Ол Инглънд Клъб".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови