Федерацията по художествена гимнастика организира коледно тържество, Илиана Раева пропя

OFFNews 20 декември 2022 в 23:12 2329 0

Художествена гимнастика

Снимка БФХГ

Илиана Раева

Българска федерация по художествена гимнастика организира коледно тържество, с което отбеляза края на тази успешна година за спорта.

На купонa присъстваха президентът на БФХГ Илиана Раева, президентът на БФГимнастика Красимир Дунев, олимпийският вицешампион на халки от Атина 2004 Йордан Йовчев, Управителният съвет към БФХГ, членовете на комисиите при БФХГ - Треньорска, Съдийска и Комисия за масов спорт, администрация и длъжностни лица на федерацията.

Президентът на БФХГ Илиана Раева поздрави всички за отличните резултати, постигнати през последните 12 месеца и им пожела още по-големи успехи догодина. Тя благодари за всеотдайната работа на всеки един, който е неизменна част от постиженията на българската художествена гимнастика и превръщането ѝ в най-успешния спорт в страната в последните години. За финал Раева грабна микрофона и изпя сръбски фолк хит.

Всички получиха подаръци и си обещаха да работят още по-здраво през Новата година.

Сред много песни, танци и хора, беше връчен и златен медал в дисциплината "купонджии". С доста голяма разлика шампион стана Мариета Дукова, член на Управителния съвет и председател на Комисията по масов спорт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови