Илиана Раева очаква новия сезон с усещане за цунами

OFFNews 09 октомври 2022 в 23:16 2550 0

Илиана Раева

Снимка БФХГ

Илиана Раева е настроена оптимистично

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева коментира изминалия сезон и очакванията си за следващата година.

"Смятах, че след спечелената олимпийска титла неспокойният ми дух най-сетне се е успокоил и ще гледам по друг начин на работата си. Даже, тази една година и два-три месеца наистина имах промяна. Спокойствие, радост, осъщественост . . . някакво блажено затишие . . . Изпитвах щастие от всичко, което виждах и ми се случваше в залата и около нея", написа Раева в профила си във Фейсбук.

"Дори абсолютната световна титла на ансамбъла и двете спечелени квоти за Париж 2024 на изминалото Световно първенство не успяха да ме изтръгнат от това спокойно море, в което вълните бяха изчезнали и изглеждаше като сапфирено езеро.

Нищо подобно! С неподозиран пулс чух някои музики за новите съчетания. Даже се разплаках от бушуващите емоции, които те предизвикаха в мен. С усещане за цунами от възторг очаквам новия сезон. Просто нямам търпение. . . Бог да ни даде здраве, мир и живот!", добави президентът на БФХГ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови