Джени Суши отново влезе в ролята на мъченица

OFFNews 24 юни 2019 в 11:44 4400 1

Скандалната журналистка, която нанесе редица поразии около Кубрат Пулев - Джени Суши, не е завела гражданско дело срещу Кобрата, обяви самата тя ексклузивно за "България Днес".

Българинът целуна репортерката, като инцидентът беше заснет с камера. Атлетическата комисия на Калифорния реши лицензът на звездата ни в профибокса в Северна Америка да бъде отнет до 23 септември

Пулев започна и да посещава специален курс за сексуално посегателство срещу жени. На 22 юли Кобрата ще трябва да се яви отново пред комисията и да представи доказателства за приключването на въпросната терапия.

"Искам да бъде ясно, че никога не съм завеждала дело. С Пулев никога не сме били приятели. Не съм се съгласявала на целувката.

Той излъга цял свят, когато каза, че сме били приятели, докато ме целуваше. Това беше неговият първи мач в САЩ. Освен това ме хвана за дупето. Направи го в палатката след мача.

През цялото време мълчах. Получавах съобщения от приятелката на Пулев. Тя ме следваше в Инстаграм и слагаше мои хаштагове в нейните постове.

Казват, че използвам случая, за да стана известна. Няма да променя нищо, колкото и да говоря. Българите вече имат изградено мнение", каза Джени Суши.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови