Две рускини погнаха футболист за бащинство

OFFNews 07 август 2018 в 10:48 11598 4

В любопитна ситуация се озова бившият футболист на руските Мордовия и Анжи Лоренцо Ебесилио.

Две дами претендират, че са станали майки от играча, който в момента е част от сръбския Цървена звезда.

Любопитното е, че Анна Багаева и Дария Данилина са родили в един и същи ден през 2017 година. Багаева е станала майка на момиченце, а Данилина - на син, когото е нарекла Матео.

Първоначално футболистът не е отричал бащинството, но с времето се отдалечил от майките и престанал да си плаща издръжката на децата.

Затова те потърсили начин да докажат с ДНК експертиза, че именно той е бащата. Тестовете категорично доказали този факт и сега се очаква намесата на съда. Двете самотни майки бяха събрани от популярно ток шоу и разказаха за премеждията си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11800

4

limlim

08.08 2018 в 17:02

Чудесна новина, Ебесилно става Плащасилно...

12407

3

Bad Horse

07.08 2018 в 14:05

Само мъжът ли трябва да внимава? Има достатъчно средства жените да предотвратят бременност или да я прекратят ако стане. Нещо ми говори, че те са искали да забременеят от точно този мъж.

Има доказани случаи на подобни златокопачки, които са лъгали че са на контрацептиви. Дори има случай на подобни... курви е най-точната дума (предлагат се на мъже срещу материални облаги), които са пробивали презервативи преди секс или са вадили сперма от презервативи след секс за да се осеменят. Какво можеш да направиш в такъв случай?

Ако имаше ефективни контрацептивни хапчета за мъже, както има за жени, тогава щеше да е друго. Но феминистките не позволят на тази технология да излезе на пазара. Щото тогава всички мъже с повече от 2 мозъчни клетки ще ги ползват за да контролират коя жена може да забременее от тях и коя не. Жените ще загубят контрола над забременяването.

15914

2

поп Дръвчо

07.08 2018 в 13:14

Ама яка фамилия има тоя Лоренцо. В Сърбия особено сигурно се прегъват от смях като се представя.

Иначе - курви, не курви - да е подбирал и да е внимавал.

12407

1

Bad Horse

07.08 2018 в 12:39

По-точно заглавие: Две курви златотърсачки успяха да хванат глупав богат мъж да ги издържа докато са живи.