Да попеем с Боби Михайлов (видео)

OFFNews 21 юни 2017 в 12:20 9094 1

Датата 21 юни освен първият ден на лятото, е и Международен ден на музиката.

По този повод решихме да ви поздравим с изпълнение на най-музикалния футболен президент в Европа - шефът на БФС Борислав Михайлов.

Бившият вратар стана известен повече с танцовите си умения, но вади и глас в парчето "Америка" на естрадния дует Кристина Димитрова и Орлин Горанов.

Песента е от началото на 90-те, а Михайлов е с естествената си прическа, а за кураж в нея участва и Николай Илиев. В парчето се появява и Катето Евро, а атмосферата е много положителна.

Личи си, че Михайлов е освободен от грижи, от които напоследък не може да се разтовари.

На Международния ден на музиката не може да пропуснем и Валери Божинов, чиято интерпретация на сръбския турбофолк хит "Трепни" на Цеца Величкович доби огромна популярност и у нас. Божинов, също като Михайлов, е и великолепен танцьор.

С изяви на музикалния фронт могат да се похвалят доста футболисти, като сред тях е и мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо. През 2009 година той записа кавър на песента "Аmor mio" за реклама на банката Ешпирито Санто. Популярният с жизнерадостния си нрав Пол Гаскойн също има записано парче в кариерата си извън терена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12284

1

Kristiano789

21.06 2017 в 12:52

Абе то хубаво да попеем, ама бг футбола май не е много за музика. Направо некви тъжни ритми ще трябва да са. Иначе Бобчо е много весел и танцувален, знаем.
 
X

Какво трябва да знаем за коклюша