Антъни Джошуа забърса жената на колега

OFFNews 05 август 2017 в 09:25 5308 0

Един от най-великите британски боксьори на новия век Амир Хан потвърди съмненията си, че съпругата му е имала афера с Антъни Джошуа. Боецът в средните категории обяви раздяла със съпругата си Фариал в Туитър.

Впоследствие звездата в тежката категория отрече да се познава със съпругата на Хан и поясни, че харесва по-пищни жени. Антъни Джошуа също така предположи, че хакери са проникнали в профила на Хан и пишат от негово име.

"Няма никакви хакери. Всичко, което сте видели е истина. Разделям се със съпругата си и й пожелавам късмет в живота. Каквото е станало, е станало, всичко, което съм написал е истина", каза Хан пред BoxingScene.

После обясни в серия нови постове, че наистина няма хакване на профила му, а ще даде без проблеми развод. Амир е на почивка в Дубай, а съпругата му е във Великобритания.

Тя обаче също отрече да е кръшнала с доста по-огромния Антъни. "Време е Амир да спре с глупавите постове, боксът не му върви напоследък и това му влияе", написа дамата, която има едно дете от Хан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!