Антъни Джошуа се оказа пич, весели се с фенове в Лас Вегас

OFFNews Последна промяна на 17 юли 2017 в 20:09 2130 0

Антъни Джошуа се показа още веднъж не само като световен първенец в тежка категория, но и като шампион на народа. Британецът се включи в парти край басейн в Лас Вегас. Той не само не се направи на важен, но не отказа снимка или разговор с феновете. 

Боксьорът беше в Невада заедно със своя промоутър Еди Хърн, за да проверят T-Mobile Arena. Прочутата зала е избрана за реванш с Кличко през ноември, ако украинецът най-после каже официално да.

След бизнеса Джошуа реши да разпусне с приятели на прочутия Encore Beach Club, където искаше и да види шведския DJ Alesso.

Само по гащета, бойната машината не криеше своите мускули. Въпреки че си нае от така наречените ВИП "бунгала", той се заприказва с обикновените посетители, поискали му селфи или автограф. Разбира се, сред тях не липсваха и апетитни девойки в оскъдни бикини.

Така нареченото "бунгало" събира 25 гости, като наемът му е 15 000 долара. Сума за семки по мащабите на Антъни. 27-годишният британец пусна снимка в Инстаграм с надпис: "Чистото сърце печели". 

Encore Beach Club е любим на световните звезди от спорта. Уейн Рууни обича да отскача там. Пол Погба пък отпразнува трансфера си в Манчестър Юнайтед с шумно парти, включващо дивашки скокове в басейна.