Зам.-шефка на ЦИК: Президентът да освободи Цветозар Томов

OFFNews Последна промяна на 28 октомври 2015 в 08:41 5180 8

Президентът да освободи говорителя на ЦИК Цветозар Томов, иска зам.-председателката на комисията Мария Мусорлиева. 

Тя обвинява Томов, че е "поел отговорност, която ЦИК няма". По BG on Air Мусорлиева обяви още, че ще иска от СЕМ наказания за медиите, които са уронили престижа на институцията.

„Не считам от името на ЦИК, че сме понесли шамар от обществото", каза още зам.-шефката на ЦИК. Тя обяви, че Софийска избирателна комисия е автономна и не я е пуснала да влезе в зала "Арена Армеец", където бяха хилядите заложници на бюлетините. 

Мария Мусорлиева е от квотата на "Атака" в ЦИК и е сред осемте, гласували против увеличаване броя на членовете на ОИК София от 19 на 39, довели до хаоса в "Арена Армеец". 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.10 2015 в 12:56

Смешна г-жа, със смешно име и още по-глупаво предложение. Предложението трябва да бъде-Президентът да освободи цялата ЦИК!

28.10 2015 в 12:45

@Rhapsody of fire
Всъщност Атака е създадена с превантивна цел, да не би някой да си помисли да направи българска партия, защото в България би трябвало да има българска партия, щом има турска партия. Всички изпълнения и с руските знамена и с другите им дела са по сценарий, за да се очерни самата патриотична идея. Въпреки всичко, след официализация на съюза ДПС-ГЕРБ по места, има силен опит да се разгроми дори тази гротеска на патриотична партия, което означава че вече явната антибългарска, мафиотска коалиция ДПС-ГЕРБ, която дори спря камерите по границата, за да ни заселят с ислямисти се притеснява от гротеската Атака, която може да стане център на българското в тази ситуация. Българската идея, дори като гротеска е опасна за националните предатели.

28.10 2015 в 12:08

Самият факт че е атакистка е достатъчно дискредитиращ.
Няма нормален човек, който да е атакист. Няма.

28.10 2015 в 11:05

Като стана въпрос за член, и аз се извинявам за члена на втория, трябва да е пълен.

28.10 2015 в 11:02

@трафопост
Завидна езикова култура, вероятно втория пост е консултиран директно с една бивша спортна министърка, а може и Местан да е намерил време. Носителите на езика, за които езикът е майчин са склонни да допускат грешки, защото са го учили от говор, а не от учебници. Езиковите грешки понякога са превръщат в норма на езика и така го развиват. Но да си дойдем на думата другарю с майчин език и агентурно име, Атака може и да са смешници, може и те да имат досиета, може да не са модерни с техните руски знамена, но криминалното им ниво е нищо в сравнение с това на ДПС и присъдружната й ГЕРБ. Няма по-лошо нещо от това мафията да управлява държава.

28.10 2015 в 09:51

Извинявам се за сгрешения пълен член в "българският" и "нейният". Да се четат с непълен.

28.10 2015 в 09:48

Интересно е, ако се направи един анализ на името на тази госпожа от АТАКА в контекста на възпаленото напоследък русофилство на същата партия. Фамилията и Мусорлиева е производно от руската дума мусор, която означава боклук. Боклук от своя страна е турска дума и означава ла*но, или в по-общ смисъл-отпадък, нечистотия, нещо мръсно, което изхвърляме. С това значение е останала и в българският език. Мисля, че всички изброени думи са подходящи за членовете на тази партията и нейният лидер. Очевидно, няма случайни неща на този свят.

28.10 2015 в 09:14

ТОВА РАДИО Е СОБСТВЕНОСТ НА ТИМ - НЯМА КАКВО ДА НАУЧИМ ОТ НЕГО !!!
РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ ДАДАТ ТРИБУНА ПЪРВО НА ТАЗИ МАРИОНЕТКА, ЗА ДА ОПРЕДЕЛЯТ ПОСОКАТА !!!

ОФНЮЗ, ЖАЛКИ СТЕ !!!