Зам.-шефка на ЦИК: Ако майка ми бе в "Арена Армеец", щях да удуша някой от властта

OFFNews Последна промяна на 29 октомври 2015 в 08:59 12570 30

"Ако майка ми и синът ми бяха в "Арена Армеец", щях да удуша първия срещнат от властта". 

Това заяви зам.-шефката на Централната избирателна комисия Мария Мусорлиева, която е сред 8-те в комисията, гласували против увеличаването на броя на членовете на ОИК-София, по Нова тв.

Тя обяви, че не държи ключа от чужда собственост и не тя е заключила хората от столичните секции в залата. 

ЦИК не носи отговорност, категорична бе Мусорлиева. Тя обвини Диляна Иванова, шеф на ОИК-София, за хаоса в "Арена Армеец" и подчерта, че председателите на всички Общински избирателни комисии са от ГЕРБ. 

Според Мусорлиева медиите насаждат отношение срещу ЦИК. 

Не знам защо хората стоят при чувалите, те могат да останат под охрана, МВР и без това охранява местата, заяви Мусорлиева. 

Предпочитам дъщеря ми да е проститутка, отколкото синът ми да е журналист, завърши зам.-шефката на ЦИК към Виктор Николаев.  

Още един отрицателен вот – моя. Освен изказаното от госпожа Солакова това, което в чисто човешки план искам да споделя като отрицателен вот, като убеждение, че повече хора не вършат повече работа. Аз не съм убедена в това, зависи от хората. Това, първо. Второ, считам, че е дискриминация по отношение на останалите, казва Мария Мусорлиева на заседанието на ЦИК, когато се решава дали да бъде увеличен съставът на ОИК-София. 

Днес Мусорлиева застъпи тезата, че ОИК е трябвало да си наеме повече експерти. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.10 2015 в 13:13

Тая прилича на пенсионирана актриса от шведско порно...

29.10 2015 в 17:58

Извинявам се , включвам и "sk" в изключенията.

29.10 2015 в 17:50

Като чета постовете, като изключа 3-4 (с най-много минуси естествено) разбирам колко е паднало нивото и в този сайт. Направо на нивото на Фактор, блитц и пик. Жалка работа. Това са булгаристанците, пържени в собствен сос..... Жална ни майка ако това е някаква извадка на сганта (не казвам нация умишлено).

29.10 2015 в 17:46

Не се сърдете на другарката българска гражданка произлязла от руската имиграция у нас - тя така разбира и демокрацията и отговорносттите които носи - по руски и по путински.

29.10 2015 в 17:46

Не се сърдете на другарката българска гражданка произлязла от руската имиграция у нас - тя така разбира и демокрацията и отговорносттите които носи - по руски и по путински.

29.10 2015 в 17:46

Не се сърдете на другарката българска гражданка произлязла от руската имиграция у нас - тя така разбира и демокрацията и отговорносттите които носи - по руски и по путински.

29.10 2015 в 15:46

Загубилите ще подпръцкват още малко, и това ще е всичко. Няма къде да мърдат, защото сега не е 1990г. Тогава БСП спечели с измами и манипулации, но сега няма как вече !

29.10 2015 в 15:22

ЦИК: „ЩЯХ ДА УДУША ВСЕКИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ! ВСИЧКИ СЕКЦИИ СА С ПРЕДСЕДАТЕЛИ ОТ ГЕРБ!“ ВИКТОР НИКОЛАЕВ, СКРИЙ СЕ ПОД ШЛИФЕРА НА БОКО!

„Ако майка ми и синът ми бяха в зала Арена, щях да удуша всеки от управляващите! Всичко председатели на секции са от ГЕРБ!“, бясна бе зам-председателката на ЦИК в студиото на Нова тв, която изобщо не е на Бойко Борисов. Като чу това т.нар. „водещ“, още по т.нар. „журналист“ Виктор Николаев се посра.

И агресивно, нахално, отвратително започна да МАНИПУЛИРА, прекъсвайки зам-председателката на ЦИК, само и само да не стане ясно, че ВИНАТА ЗА ДИКТАТУРАТА, ПОЗОРА И БЕЗУМИЕТО В ЗАЛА „АРЕНА“ Е НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ ГЕРБ.
В студиото стана ясно и че МАСОВО И ТОТАЛНО СА БИЛИ „СБЪРКАНИ“ ПРОТОКОЛИТЕ ОТ СЕКЦИИТЕ,
ЧИИТО ПРЕДСЕДАТЕЛИ СА ЕДИНСТВЕНО ОТ ГЕРБ!!!
А КЛЮЧЪТ ОТ ЗАЛАТА Е ДЪРЖАН НЕ ОТ ЦИК, А ОТ ОИК, НАЗНАЧЕНА ОТ ГЕРБ ОБЩИНАТА В СОФИЯ.
Виктор Николаев направи и невъзможното да потули всичко това, задавайки идиотски въпроси и контрирайки така, че вината да излезе единствено на ЦИК за ПОЗОРНИТЕ, ФАЛШИФИЦИРАНИ И КУПЕНИ ИЗБОРИ ОТ ГЕРБ.
Николаев, скрий се под шлифера на Боко! Ни за журналист ставаш, ни дори за прислуга придворна на ГЕРБ! Боко да те назначи да късаш билетчетата в Банкя пред тоалетната му.

29.10 2015 в 12:58

Марче , въпреки цялата сериозност на ситуацията , ела да ми го удушиш ма душата...

29.10 2015 в 12:54

Добре бе, от АТАКА всички ли са шашандели? Освен това, тази "творческа личност" защо наричаше председателката от ОИК другарката. Те да не са от една ППО на БСП?