Вижте листите на ПП Глас Народен (част 1)

OFFNews 01 април 2021 в 16:03 2965 0

Представяме част от хората, които са в листите на ПП Глас Народен, а всеки от тях отговори на няколко въпроса: Кой е той? Защо е избрал политиката? Защо е избрал ПП Глас Народен? Какво ще направи, ако влезе в парламента?

В листите си ПП Глас Народен залага на млади хора, на хора с образование, ценз, работа. „Ние не се борим помежду си, а целта ни е обща“, каза лидерът на ПП Глас Народен Светльо Витков и призова симпатизантите на партията да гласуват с номер 19 без преференции.

3 МИР Варна

Водачът на листата Иван Маринов е на 45 г., роден в Търговище, но от 25 години живее във Варна. Бакалавър по Икономика и стопанско управление в НБУ и магистър по Национална сигурност АМВР. Професионален опит 20 г. в МВР и 5 години в индустриална компания. Говори и пише на английски, немски и руски. Семеен с 2 деца.

„Влизам в политиката, защото не харесвам условията в които ни принуждават да „съществуваме“, не да живеем. Амбицията ми е лична - борба до край със статуквото. Безпартиен съм и винаги съм бил такъв. Избрах ПП „Глас народен“, защото съм симпатизант от 2013 г. на идеята на „Глас народен“ – борба със статуквото, с циганизацията, с чалгата, с пошлостта, с неграмотността.

В Народното събрание ще отстоявам до край идеята за повишаване на грамотността в обществото, за нетърпимост към шуробаджанащината, към корупцията, към посегателствата срещу правата и свободите на хората.

Веселин Белоконски

Казвам се Веселин Асенов Белоконски. Роден в София на 28. 1. 1974 година. Завършил съм висше образование в ТУ София с професия Машинен инженер. Работил съм във фирми от частния сектор. От 2015 съм учител по практически дисциплини в Професионална Гимназия по Селско Стопанство "ЗЕМЯ" гр. Провадия, обл. Варна. Към момента живея в с. Осеново, общ. Аксаково, обл. Варна.

С ПП Глас Народен съм от основаването, а през 2014 съм участвал като неин кандидат за народен представител в 43 НС.

Когато имам честта да съм в НС ще работя за връщане на доверието в образователната система. Отмяна на делегираните бюджети и израстване на достойно поколение с висока образованост. Ще работя за повишаване доходността на работниците с намаляване на данъчната тежест на работодателите. Ще работя и за повишаване на пенсиите. Знам, че задачите са трудни, но КОЙ ОСВЕН НАС?

4 Велико Търново

Водачът на листата е Мариета Йорданова Гвоздиева. Родена е на 30.11.1986г. в град Велико Търново. Мариета е магистър Екология и техника за опазване на околна среда в РУ "Ангел Кънчев". Работи като еколог в оръжейния завод в Лясковец.

6 Враца

Водач на листата е Пламен Стефанов Христов, от гр. Бяла Слатина. Той е в листата на ПП Глас Народен в Монтана.
От 2001 г. живея в София, където учих в УНСС, специалност Макроиконмика, и в последствие останах. Имам фирма, в която осигурявам 35 човека. Харесвам историята и музиката, имам собствен бизнес и ми омръзна да слушам празни обещания и хленчения. Вярвам, че заедно можем да постигнем всичко. Няма невъзможни неща и никога не трябва да се предаваме. За да подобрим условията на живот в България и да запазим младите хора да не емигрират, трябва да осигурим нормално съществуване и пребиваване.

В Глас Народен съм, защото тук имам сроди души - такива, които са борени, милеят за Родината, и ай-важното - НЕ СЕ ПРЕДАВАТ!

Когато бъдем избрани за народни представители, според мен конструктивността на политическият модел трябва да започне от най-лесното нещо, а именно - приемане на Закон за лустрация, забрана на наследницата на БКП, премахване на всички посткомунистически паметници и търсене на строга съдебна отговорност на всички лица, свързани с комунистическото управление, фалита на държавата след 1989 г. и мафиотската ДС - приватизация. Крачките се правят една след друга, така че нека това да е първата.

8 Добрич

Водач на листата е Михаил Иванов Михов, водач и на листата в Монтана.

От Добрич съм, на 41 години, семеен с две деца. Работя като Мениджър в международна компания.

Влязох в политиката, защото всичко е политика. Нашето ежедневие е политика, вземането на решение е политика, България е политика. Не искам да ни управляват хора с желания за собствено облагодетелстване.

Избрах ПП Глас народен, защото Глас народен е кауза, за която си струва да работя. Защото Глас Народен е онова което липсва в политическия живот.

Ако вляза в парламента ще работя за повишаване на самочувствието на българския народ и неговата идентичност. Премахване на чалгата като мислене и култура. Политическа

Николай Диков

Казвам се Николай Диков. Имам висше образование по Мениджмънт на хотелиерството и ресторантьорството. Говоря Френски, Немски и Руски език

Влязох в политиката, защото този модел на управление се е изчерпал от много години и е пагубен за страната ни.
Член съм на ПП Глас Народен, защото вижданията на партията за бъдещето на България, съвпадат с моите идеали за достойното битие на обикновените хора.

В парламента ще работя за създаването на истинска средна класа в България и за едно по-добро бъдеще на България. Ще работя и за създаването и професионалната подготовка на млади хора в сферата на туризма.
Десислава Иванова

Казвам се Десислава Иванова. Семейна съм с едно дете.

Аз не съм политик. Аз съм обикновен гражданин, който иска да живее нормално със своето семейство в страната.
Избрах ПП Глас Народен, защото в партията са млади и читави хора. Хора, които няма да предадат своите възгледи!
В парламента ще работя за едно по-добро бъдеще на нашите деца. Да останат и да се развиват в България

Марин Маринов

Семеен с едно дете. Завършил съм Колеж по административен мениджмънт-Варна.

Трудовият ми опит е в сферата на търговията и строителството.

Влязох в политиката, защото преди всичко съм човек и ми пука! За мен, за моето семейство и за България. Избрах ПП Глас Народен, защото е партия с визия за бъдещето на България.

В парламента ще работя за подобряване дейността на администрацията в страната.

Ивелин Найденов

Роден съм през 1978 година в гр. Добрич. Семеен с три деца. Работя като Мениджър продажби.

Влязох в политиката, защото искам да работя за промяната стандарта на живот на моето семейство и на всички граждани в Република България. За мен ПП Глас Народен е единствената партия, която не ме е разочаровала за всичките години, в които съм бил неин член. Ако вляза в парламента ще се боря с всички сили срещу корупцията в страната.

Венцеслав Петров

Влязох в политиката, защото ми омръзна да ме лъжат, мачкат и ограбват. Избрах ПП Глас Народен, защото тази партия предлага най-адекватни решения за управлението на България.

Ако вляза в парламента ще работя за повишаване качеството на здравеопазването и околната среда в страната.

9 Кърджали

Водач на листата е Стефан Йорданов Димитров. На 46 г. От Кърджали. Завърших Музикално училище-СОУ "Владимир Димитров-Майстора. Висшето ми образование е Теология и социални дейности. Женен.

Влизането ми в политиката е част от непримиримостта ми към 32-годишната измама, в която живеем. Престъпен преход, корупция, губеща приватизация, направена за определени хора, сринато здравеопазване, опорочено образование, нулева социална политика, прогресивно обедняване на работещите хора, липса на перспектива и много други проблеми. Конкретно за града, от който съм - почти 30 години управление на ДПС - корупция, разруха, липса на елементарни условия - пътища, улично осветление, много свит трудов пазар. Искам да участвам в промяна, която да задържи мен, семейството ми и колкото може повече хора в нашата държава. Искам да има справедливост, добро образование, достъпно и качествено здравеопазване, работеща законова основа и съдебна система.

Защото харесвам бунтарския дух на Глас народен. Споделям идеите, вярванията и ценностите. Защото е време партиите, които управляваха досега и ограбиха държавата, и народа, да си получат заслуженото. Искам да допринеса за подобряване на живота в България. Искам да помогна за промяна в законите, така че да се подобри всичко, което е изброено по-горе. Хората да живеят нормално, спокойно и сигурно. Държавата да е на мястото си, а не да обслужва определени интереси и кръгове.

11 Ловеч

Водач на листата е Радослав Михайлов Христов.

Роден на 10 Декември 1960 година в Тетевен. Висше образование завършва във ВИНС–Варна през 1988 година. Дипломиран експерт – счетоводител и регистриран одитор от 1995 г. Собствен бизнес в областта на счетоводни, консултантски и одиторски услуги упражнява повече от 30 години. Общински съветник от ПП “Глас народен“ в община Тетевен. Семеен с две деца.

Целите зад които заставам за Парламента са общи. Без възстановяване разделение на властите не може да съществува демокрация. Без върховенство на Закона няма справедливост. Без прозрачност в управлението и стопанството няма конкуренция, а корупция. Без децентрализация няма грижа за хората, а писане на програми и разходи за администрация. Ако съществуваше разделение и контрол на властите - законодателна, изпълнителна и съдебна; Ако имаше върховенство на Закона и прозрачно управление нямаше да се занимавам с политика - обичам си професията.

15 Плевен

Водач на листата е Росен Маринов Костов, роден през 1978 г. в Ловеч. Средно образование - Езикова Гимназия Ловеч, висше - ТУ Габрово, Компютърни системи и технологии. Женен с две деца. Уебдизайнер

Глас Народен, според мен, е единствената алтернатива на безпринципното 30-годишно управление на България. В парламента бих работил за прозрачност на управлението, подпомагане на малкия и среден бизнес (като гръбнак на икономиката) и промяна на здравния модел.

16 Пловдив

Водач е Светослав Витков.

Следва го Ивайла Минчева Стефанова, на 49 години, от Пловдив, която в листата на Глас Народен и в Пловдив-област.

Завършила съм Математическа гимназия и Технически университет. Член съм на Глас народен от основаването на партията. Координатор съм на Глас народен – Пловдив и член на Контролния съвет. Вярвам в идеята на Глас народен, че политика може да се прави от нормални хора.

Красимир Владимиров Куцаров, в листата и за Пловдив-област.

Роден на 24. 12. 1975 г. в Пловдив. Основното си образование завършва в ОУ ”Алеко Константинов” през 1990 г. През 1994 г. завършва Професионална гимназия по архитектура, строителство и геодезия ”Арх. Камен Петков”, с професионална квалификация строителен техник. През 2001г. завършва специалността „Археология” във ВТУ” Св.Св. Кирил и Методий” и успешно защитава магистърска степен по Антична археология. В периода 2002-2004 г. работи като преподавател по история в СУ” Св.Св. Кирил и Методий” в гр. Пловдив. От 2004 до 2017 г. заема позицията мениджър продажби в производствена фирма в родния си град. От 2017 г. до днес е търговец корпоративни клиенти в компания, която е една от водещите в дистрибуцията на системи за сигурност в България. Женен, с две деца.

Защо в политиката? В действителност, дори и да не искаме да се занимаваме с политика, то тя задължително се занимава с нас. От друга страна единственият начин за постигане на промяна и участието в определянето на правилата и взимането на важните решения за живота на всеки един от нас, е чрез политическа партия. Видяхме, че политическата апатия и самоизолацията не ни водят до нищо добро. И макар че мнозина ни възприемат като маргинали, нашият капитал сме самите ние – свободолюбиви личности с ярка индивидуалност; открити, отговорни и работоспособни. Нашето най-силно оръжие са умовете и сърцата ни, а основната ни движеща сила са вярата и увереността, че можем да постигнем положителна промяна. Доказателствата могат да бъдат намерени в житейските биографии на всеки един от нас. Засега само в житейските. Първите стъпки в политическото ни поведение се основават изцяло на доверието, уважението, добрата личностна оценка и позитивното мнение, което получаваме в обкръжението си: на работното място, в приятелския кръг, в семейството... На тях се опираме.

Разбира се, ние не сме същества от друго измерение и несъвършенствата на човешката природа не са ни чужди.
ПП Глас народен избрах, защото само в тази партия имам възможност да "остана с гръбнак". Намерих съмишленици и достойни хора. Участвам активно в процесите и не ми се налага да правя компромиси с морала си. Това е достатъчно за мен, за да бъда почти от самото начало в тази политическа формация.

В Парламента: Знанието днес е новата валута!

В основата на икономическата, социалната и политическата сила в днешния свят стои знанието. Навсякъде по света то става все по-важно, защото ако някоя държава не създава свое собствено знание, в недалечно бъдеще тя неизбежно ще се сблъска с тежки икономически проблеми. Образованието, науката и културата са приоритет на Глас Народен още от създаването й през 2013 г. Това би била моята роля, чрез законодателни инициативи.

17. Пловдив-област

Водач на листата е Златко Кръстев Атанасов, водач на листа и в 24 МИР. Роден на 28.10.1963 г. в с. Железино, Община Ивайловград, Област Хасково. Потомък на бежанци от Беломорска и Източна Тракия. Средно образование: ТДВА "Христо Ботев", гр. Пловдив. Висше образование: Инженер по геодезия, фотограметрия и картография.

Магистър по физическо възпитание в НСА. Състезател на АФД „Тракия ”– гр. Пловдив. Старши асистент в Национална Спортна Академия. Извършва организиране и финансов контрол на строителни обекти в гр. София и страната. Активен общественик по инженерната и транспортната инфраструктура на Столична Община. Има опит с управление и координация на екипи, както и умения в административната дейност и работата по проекти.

Защо влезе в политиката? За да бъде сменен този модел на управление, трябва да бъдат сменени и изхвърлени от управлението на държавата изтърканите партии - ДПС, БСП, ГЕРБ и техните сателити.

Защо избра Глас Народен? „Подай лопата” да изчистим политическия боклук в държавата. Време е петлите да събудят заспалите люде.

Какво ще направиш, ако влезеш в парламента? С чест и достойнство ще работя за благото на народа за основните институции на обществото семейството, църквата, армията и училището. За християнско разбиране за свободата и достойнството на всеки човек. 

Парламентарни избори 2021

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови