Величков: Всеки реален глас убива по два купени

OFFNews 28 септември 2015 в 20:55 1400 0

Трендафил Величков

"Кандидатирам се за кмет на Пазарджик, за да разбия статуквото в общината".

Това заяви кандидатът на АБВ Трендафил Величков пред БНТ.

„Пазарджик осем години има един и същ модел на управление, който до такава степен писна вече на хората, че те започнаха да търсят алтернатива", каза Величков.

Той обясни, че е имал възможност да погледне отстрани къде се намира община Пазарджик на картата на България по различните показатели.

"И видях, че има много неща, които не са както трябва, много неща, които да бъдат поправени, много неща, които касаят главно бита, икономическото развитие, образованието в нашия общински център и населените места, грижите за младите хора, което е моята кауза. Моята програма е – икономика, икономика и пак икономика“, обясни той.

Трендафил Величков посочи и една от точките в програмата на АБВ – промяна на начина, по който функционира политическата система в България. Той смята, че това се отнася и до начина, по който се провежда политика и в общински мащаби.

„При мен, като областен управител на Пазарджик, идват много сигнали през последната почти една година за различни нередности и нарушения. Всяка институция обаче, ако си свърши работата, ефектът ще е много различен“.

Точно там е мястото на българите в българска политика – да разберат, че изборът зависи от тях, обясни Величков.

„Това е единственият начин да преборим с тази чума – купеният или корпоративен вот“, каза кандидатът на АБВ за кмет на Пазарджик. И подчерта, че всеки реален глас убива по два купени, а гласуването е отговорност на всеки избирател.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови