Въпреки глобите на ЦИК, пак антисемитски изказвания в национален ефир (видео)

OFFNews 15 март 2023 в 21:05 3779 1

Кадър от днешния диспут по програма Хоризонт на БНР

Снимка facebook.com/HorizontBNR

Кадър от днешния диспут по програма Хоризонт на БНР

Въпреки решението на ЦИК да наложи глоба на Венцислав Ангелов от ПП "Истината и само истината" за антисемитски послания и призиви за насилие в ефира на БНТ, в днешния диспут по програма "Хоризонт" на БНР той продължи с неприемливите изказвания.

Диспутът по "Хоризонт" беше на тема "България в еврозоната: кога и на каква цена?" и беше воден от журналиста Марта Младенова.

В ефира прозвуча следното:

Венцислав Ангелов: Безумно е 48-ата свинска кочина да задължи правителството...

Марта Младенова: Моля Ви!

Венцислав Ангелов: Не ме прекъсвайте, ако обичате.

Марта Младенова: Моля Ви, без грубости в ефир.

Венцислав Ангелов: ... да задължиш правителството да работи за приемане на еврото от 1 януари 2024, при положение, че имаш над 2 милиона и половина пенсионери, от които един милион и половина са с минималната пенсия - 467 лева. Тия са психопати, тия са луди в Народното събрание и естествено, че всичкото това нещо го правят под диктатурата на глобалния сатанизъм, илюминати и техните слуги - ционистите от малката държава Из-ра-ел!

По-късно Венцислав Ангелов заяви и следното: "Не мога да разбера едно нещо - защо постоянно на мен и на Расате ни правите забележка за епитетите, които използваме, които не са примерно "хомосексуалист, гей, травестит, педераст", а примерно - "свинска кочина"! Какво е това в Народно събрание? Вертеп на изроди, уроди в човешки образ!"

Той нарече Румен Радев "ционист, масонска блудница и прелюбодеец, лакей, измекяр на ЦРУ и на Мосад, агент на военното разузнаване на САЩ, национален предател".

Венцислав Ангелов твърди, че "от 1878 г. България попада под ново робство и това е сатанинско робство, наложено от не кой да е, а от един евреин-ционист, казва се Иван Ведър от моя роден град Русе. И там полагат основите на първата масонска ложа и започва едно ционистко турско робство, заменено с друго ционистко сатанинско робство".

"Неслучайно предния път казах на г-н Бойко Василев от "Панорама": идват бесилките! И ако бесилките не свършат работа, ще дойдат гилотините!" - каза още председателят на партия "Истината и само истината".

Кандидат-депутатът от партия "Български национален съюз - НД" Боян Расате, на когото ЦИК наложи глоба заради призив за "насилие срещу определени политически активисти и групи граждани", заяви в днешния диспут по програма "Хоризонт" следното:

"На нас като политически субект, който категорично отрича нормалността на сегашните политици, не ни е ясно, ако ни отнемете възможността да ги наричаме "боклуци, продажна сган, мизерници, крадци и човекоподобия", с какви други епитети бихме могли да наречем хората, които продадоха живота на нашите родители, продават нашия собствен, в момента се гласят да продадат живота и бъдещето на нашите деца. Те са боклуци и продажници, такива са били, такива ще останат и такива ще бъдат в бъдещето за нас и за нашите сподвижници."

  Най-важното
  Всички новини
  Най-четени Най-нови
  За писането на коментар е необходима регистрация.
  Моля, регистрирайте се от TУК!
  Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

  750

  1

  pr07ecH70r

  16.03 2023 в 15:15

  Защо се дава ефир на доказан престъпнки?! АА.. чакай, то това е практика през последнтие 12 години, забравих.
   
  X

  Юлиян Караджов: Нивата на употреба на райски газ са чудовищни