Трендафил Величков: Пазарджик иска промяна

ОFFNews 22 октомври 2015 в 01:19 1968 1

Трендафил Величков
Трендафил Величков

Всичко, което видях през тази кампания, аз мога да събера в една дума – това, което иска община Пазарджик, е промяна. Тази промяна може да започне от тук, от сърцето на ІV-ти Революционен окръг – Пазарджик. Това заяви кандидатът на ПП АБВ за кмет на Пазарджик Трендафил Величков на официалното закриване на предизборната кампания в общината с концерт на Николина Чакърдъкова.

Величков каза, че заставайки редом до един човек като Георги Първанов, който е символ на левицата в България, е за да докаже, че в областта има алтернатива и тя се казва АБВ. „Това са хора, които се борят от името АБВ и аз вярвам в нашия успех”, каза кандидатът на ПП АБВ за кмет на Пазарджик.


„На финалната фаза сме на една кампания, която мога да илюстрирам с много думи. Кампания, в която видях много излъгани надежди, много страх, но за щастие, и много смелост. Видях много хора, на които им пука, които ни подкрепят и застанаха с нас зад девиза „Да върнем Пазарджик на младите”.

В препълнената спортна зала на града, за да подкрепи Трендафил Величков, бе и Георги Първанов, президент на Р България /2002-2012/ и председател на ПП АБВ.

„В Пазарджик съм, за да изразя своята подкрепа за Трендафил Величков, защото той има смелостта да разбие корупционните схеми в общината. Тук съм, защото познавам Трендафил Величков много отдавна и защото му имам пълно доверие. Той е млад човек, който има всички качества да бъде един от обединителите на българската левица. Още на тези избори той ще получи доверието на голяма част от левите избиратели и в частност, на жителите на община Пазарджик. Защото Трендафил Величков ще е кмет на всички, а не на определена партия. Имам готовност да бъда гарант за доброто управление на Пазарджик след 25 октомври. Новият кмет, по-добрият кмет, ще бъде Трендафил Величков – убеден съм в това. Сигурен съм, че той ще развие своите инициативи и ще бъде социалният кмет, защото самият той е социално ангажиран”, каза в заключение лидерът на ПП АБВ.

Анкета

резултати
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков