Този протокол е с НУЛА поправки. Само гласовете на Зелените спадат, а на ГЕРБ растат

ОFFNews Последна промяна на 27 октомври 2015 в 22:31 22767 17

Това е протоколът от секция 224601007 в район Средец в София, публикуван като официален в страницата на ЦИК - виж тук.

На 14-та страница в графата "Брой на поправките ПРЕДИ обявяването на протокола и заверени от всички членове" пише 0 (нула).

А всъщност поправките са десетки.

Благодарение на тях гласовете на някои партии като Зелените намаляват. А на ГЕРБ се увеличават, за да могат след увеличението да излязат с 1 повече, отколкото на Реформаторския блок.

-------------

СНИМАЙ ПРОТОКОЛА ОТ ТВОЯТА СЕКЦИЯ И НИ ГО ИЗПРАТИ!

Всички получени снимки ще качим в OFFNews.

След това всеки може да ги сравни с публикуваните от ЦИК официални резултати и заедно ще питаме откъде идват разминаванията.

Изпращането на снимка до редакцията най-лесно става от бутона СНИМАЙ НАРУШЕНИЕ, ИЗПРАТИ СИГНАЛ в страницата на OFFNews горе вдясно (най-горе на мобилната версия). Можете да го направите и чрез e-mail на offnews@offnews.bg.

Анкета

резултати
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.10 2015 в 18:46

Никъде на поправките няма подписи.Този протокол трябва да е невалиден,а той е обявен за редовен.А такива са хиляди.

29.10 2015 в 13:43

@Sancho, пред кого да обжалваш, бе брате? Пред арменския поп. Ти никога ли не си се занимавал с български съд или с някоя друга българска официална институция?!?
Томислав Дончев казва "Обжалвайте" само защото знае, че нищо няма да излезе от разни там обжалвания...дето се вика битият - бит ...
То ако трябва да се оцени реално - и тези (както и предишните избори ) са тотално манипулирани.
Много отдавна в БГ няма автентично легитимно избрано правителство, местна власт, парламент, общински съветници и прочее каквото се сетиш.

29.10 2015 в 11:21

Обжалвайте резултатите, искайте повторно преброяване в съда.Може пък да излезе заек от тоя шумка.
Сал с подсмърчане и писане по сайтове и блогове, не стаа.

28.10 2015 в 14:13

Гледах протоколите от Люлин, масово е драскано при брой недействителни, променяно на 0. Брой промени -0...Но в момента не мога да отворя никой район -Not found...

28.10 2015 в 13:21

поне трима мои познати твърдят, че са ползвали преференция, но в протоколът не е отчетена
явно има тайна договорка между Цветанов и лукарски да не броят преференциите. така и от ГЕРБ ще влязат поставените от Цветанов начело хора и от СДС -поставените от лукарски на челни места. Ама се вижда че поставения на ном.3 Бориславов -приятел на лукарски ще бъде изместен с преференциите и няма да влезе!
А ном 12 лъже - не е 95 а 98 ! ясно се вижда!

28.10 2015 в 12:46

"на ГЕРБ се увеличават, за да могат след увеличението да излязат с 1 повече, отколкото на Реформаторския блок"

Образец за журалистическа манипулация.
Доста нискокачествена, при това.
Напомня БЛИЦ, ПИК, АлфаТВ.

Какво е толкова решаващото за изборите, ако гласовете на ГЕРБ в тази секция се увеличат с 1 и станат с 1 повече от тия на РБ?

Само гласовете за ГЕРБ ли са поправени?
А да забелязвате че броя гласове за РБ е преправен от 95 на 99?

28.10 2015 в 10:59

Госпожа Аннна, вашите артистични умения са впечатляващи, дори ще ви приема в Хора на оплаквачките без конкурс.

28.10 2015 в 10:42

Протоколите трябва да сакато ценни книжа. Поправки не бива да се допускат. Ако нещо е сгрешено се съставя нов протокол и всички се подписват. Това прилича на мазна опъковчана хартия с бакалски сметки от близкия магазин, не на документ.

28.10 2015 в 10:39

Зелените са риск за властта и от тях се краде всякога и системно и организирано. На предни избори бяха с номер 26 (национални избори) и в голям брой секции бяха преразпределили бюлетините им към 36 и 16 - само и само да смъкнат резултата по 1% - важна психологическа и финансова граница. И успяха между другото. А понеже наблюдателите на Зелените са малко - никакъв начин да накараш съда да прави повторно броене от малък брой па макар и систематични повтарящи се наблюдения. Така е в БГ - дето нямало нарушения при сегашното гласуване и как власт имащите отстраняват "неудобните"

28.10 2015 в 10:02

Ами МАЛОУМНИЦИ , поправките може да са извършени ПРЕДИ обявяването на протокола и заверени от всички членове" стават грешки. Всеки изгубил изборите КАТАСТРОФАЛНО сега тръгва да търси под вола теле. Няма как да се фалшифицират толкова лесно избори. Има протоколи и всяка партия си знае гласовете защото има застъпници , членове на комисия и т.н