Цветанов: Няма да чуете лоша дума от нас срещу опонентите ни

OFFNews 02 март 2017 в 17:11 2788 0

С посещение в чернооченското село Бели вир започна обиколката на председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в Кърджалийско, съобщиха от пресцентъра на партията.

Днес областната структура на партията отбелязва 10 години от основаването си, а Цветанов е специален гост на юбилея. Бели вир е първото село в Чернооченско с кмет от ГЕРБ.

„Когато съм в Кърджалийска област, първото място, което посещавам, е Черноочене. Задължително тръгвам оттук, защото преди 10 години, никой тук не искаше да чуе за ГЕРБ. В Кърджалийско вменяваха на хората омраза към всички други партии, освен към ДПС. Но ние протегнахме ръка към всички български граждани, независимо от техния етнос и вяра. И това даде резултат“, обясни Цветанов.

По думите му в област Кърджали ГЕРБ има и общински съветници като по този начин се показва лицето на политиката, което всички български граждани искат да видят. „Не искаме да сме агресивни, да делим нацията. Ние създаваме. Стигнахме до всяко населено място. Винаги си тръгвам по-зареден оттук, защото виждам много нови лица – на български турци и на българомохамедани, които са част от ГЕРБ. Искаме те да живеят в по-добра среда, да живеем в разбирателство и да се уважаваме взаимно“, каза заместник-председателят на ГЕРБ. Според Цветан Цветанов отново се правят опити за разделение.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ определи БСП като основен опонент на ГЕРБ на тези избори. „Знаем какво става, когато те управляват – оставят на държавата лошо наследство, а ние възстановяваме доверието. Постигнахме 3,5 % икономически ръст, а това означава перспектива, възможности за инвестиции, развито земеделие, туризъм, модерна инфраструктура. Какво направиха БСП?

Той бе категоричен, че ГЕРБ няма да генерира омраза. „Няма да чуете от нас лоша дума срещу опонентите ни. Искаме децата ни да обичат родината и да изповядват ценности, които обединяват хората. Хората искат да останат по родните си места и ние ще им създадем условия“, каза Цветан Цветанов.

Водачът на листата Цвета Караянчева се обърна към хората с думите, че победата на ГЕРБ на 26-ти март е изключително важна. „10 години вървяхме стъпка по стъпка. Трудно ни беше, но успяхме. Другите партии тук се научиха да ни уважават като опонент. Три мандата съм работила за вас като народен представител и ще продължа да го правя. Не можем да оставим Кърджали на ДПС“, подчерта Караянчева.

Избори 2017 година

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови