Страхил Ангелов: Време и да издигнем лозунга "който не работи, не трябва да яде"

OFFNews 22 октомври 2015 в 18:44 2094 0

"Крайно време и да издигнем лозунга "който не работи, не трябва да яде". Това е много хубава поговорка, тя е много важна".

Това заяви кандидатът за кмет на София от движение „Напред България” Страхил Ангелов в ефира на телевизия "Евроком".

"Съвсем спокойно това всичко, в което живеят така наречените "цигани", трябва да бъде съборено. Преди това трябва да се направят общежития, където тези хора да бъдат настанени. А не някой да им събори бараките и те да се преместям на съседната поляна", обясни Ангелов.

Той изрази мнението си, че законът не се прилага еднакво към всички жители на столицата и уточни, че говори за определени етнически групи. 

"Трябва да има видеонаблюдение, както и да се укрепи капацитетът на общинската полиция, за да има разкриваемост на престъпленията. След това е ред на съда. И готово", каза Ангелов.

Според него няма нужда от граждански патрули, които да пазят обществения ред, но ако стане кмет е готов да направи и това. Той смята, че местното управление е достатъчно.

Той обясни, че за него инвестициите в хората са приоритет.

"А иначе на-голямо удоволствие ще ми достави да изхвърля концесионерът на Софийска вода. Това трябва да бъде направено знаково, те трябва да разберат, че тук така повече не може. Концесия се превърна в мръсна дума заради тях", каза Ангелов.

Според него столицата трябва да има общинска строителна фирма. "За обектите от ниската категория не могат да се правят търгове, да се избират фирми", обясни той и добави, че така се стига до злоупотреби при които една и съща фирма да строи и надлезите, метрото и да реди плочките пред Народното събрание. 

"Същото важи и за сметосъбирането. Няма нужда ние да плащаме няколкостоин милиона на година при положени, че общината може да разполага с няколко камиона и да извършва тази услуга", обясни Ангелов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!