Скоро ДПС може да има и кмет в полския град Ленкница

Георги Савчев Последна промяна на 30 май 2014 в 19:13 8525 7

Снимка Стефан Марков

Александър Йорданов.

За мене буди недоумение факта, че в едно погранично полско градче, което няма и 3000 души жители, всеки десети от живеещите там е симпатизант на ДПС. При близо 3000 жители на Ленкница, ако отидат половината да гласуват на местни избори, като нищо – ако не кметът, то зам. кметът ще е от ДПС. Цялата история е доста странна и трябва да се проучи.

Това коментира пред OFFNews.bg Александър Йорданов, посланик на България в Полша в периода 1998 – 2001 г., във връзка с казуса в полското градче, в което ДПС има 100% победа на евровота.

От 231 гласували за членове на Европейския парламент от България в избирателната секция в Ленкница ДПС е получило 231 гласа. На практика в тази секция няма глас, даден за друг кандидат в евровота. При вота в Ленкница няма недействителни гласове.

По пътя от Летница (Полша) до Бад Мускау (Германия) има транспортен коридор, по който вървят много ТИРове. Има паркинги за тези ТИРове, крайпътни заведения. В Ленкница специално беше направен околовръстен път – поради големия трафик на ТИРове, припомни Йорданов.

В периода 1998-2001 г. не минаваше и седмица, в която полската полиция да не задържи български граждани, свързани с незаконен трафик – заради проституция, кражби и т.н. Има организирани от България групи, които се занимават с проституция. Има и сводници, които ръководят трафика, разказа Александър Йорданов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.06 2014 в 14:09

Ами снощи даваха *разследване*-то как и кой е гласувал:мангалите под строй,личните карти прибрани от сливенския тартор,който се прави на невинен,а в една от преминаващите коли мангала обясни,че след двадесет години ТЕ щели да бъдат населението на България,а не българите!
В същото време *глупаците българи* им плащат ток,вода,лечение - всичките са *цоциално злаби*,и трябва да търпят тези търтеи!

30.05 2014 в 20:53

Марийке,
теб са те отвлекли червените кхмери, и явно проблема е че не те оправят.

30.05 2014 в 20:13

Абе,бай Сашо,защо се правиш на наивен? Знаеш много добре,че разпределителят на порциите от 24 години е внедрил практиката на икономическата зависимост,на автотуризма и на сухо на ръка,за да си държи на верижка електората! Че ДПС масово купува по горните начини гласове,се доказа на всички избори,а даже имаше дела и май една присъда.Това е факт,който всички го знаят,може би само с изключение на езуита с изящния изказ Местан!

30.05 2014 в 20:13

Най-тъжното е че тези жени са двойни жертви - веднъж отвлечени да проституират от БГ резняци, втори път - принудени да гласуват за своя поробител и пълновластен господар. Нали не си мислите, че резняците пускат жени от своите да осигуряват секс услугите по трасето на тировете? Те просто отвличат българки от семействата им и ги превръщат в проститутки, защото за тях всяка немюсюлманка си е по същество жена, обречена by default на тормоз, робство и смърт (щом спре да се подчинява или пък просто остарее)... И това не продто случващо се с българки, гражданки на свободна от турско УЖ, България, не просто в 21-ви век, а дори в сърцето на Християнска Европа!!! Колко идиотско!!!

30.05 2014 в 20:01

ДПС->ДС, банда от турски сатрапи, превърнали смесените райони във феодални владения, нямат нищо общо с обикновеният турчин.

30.05 2014 в 19:36

А, хората там ,знаят ли че са гласували?

30.05 2014 в 19:32

... дпс разкрива работни места,

дпс се грижи за младежите,

дпс е ЗА евроинтеграцията,

дпс е за висока гражданска активност,

дпс!е еби му майката... острието!!! на демокрацията...

... хахахахахаха