Скандал в Референдум: Мангъров не ще маски и дезинфектанти

OFFNews Последна промяна на 24 март 2021 в 11:30 23082 0

Скандал избухна в студиото на "Референдум" по БНТ по време на предизборен дебат в който участваха доц. Атанас Мангъров (АБВ), Антоанета Цонева (Демократична България) Георги Табаков (“Изправи се! Мутри вън!”).

Всичко започна след въпроса на водещата за икономиката и хората. “Тук има представители на партии, които ако влязат в парламента ще продължат да дават още от същото. Най-добре хората да бъдат оставени да работят и всички мерки, които са нелепи и безсмислени да бъдат премахнати”, каза Атанас Мангъров.

Как така тези мерки са нелепи и безсмислени при положение, че основната цел на тези мерки е да съхранят работни места, прекъсна го Цонева. Не мога да приема подобна оценка още повече от човек, който участваше толкова активно в цялата инфодемия в заблудата и объркването на българските граждани, каза тя.

Цонева занесе на банката на инфекциониста дезинфектант и маска, сложени прилежно в прозрачен плик, тъй като ходел от 6 месеца с една и съща маска (около 22 м. във видеото).

Мангъров избухна и избута с ръка на земята плика с маската и шишенцето с дезинфектант. Той започна да повтаря мантрите си, че в страните, които са най-затворени и най-дезинфекцирани имат най-много случаи.

Доцент Мангъров пие кафе с премиера и го съветва по начин от който вече виждаме резултатите, отговори му Цонева.

Носенето на маските е безсмислено, каза Мангъров.

Това е лъжа разпространявана в национален ефир, заяви Цонева и добави, че никога няма да приеме поведението на Мангъров

Мангъров след това включи на тема, която многократни засягаше по време на предаването, че никой от БСП не иска да иде на дебат с него. По темата за екологията инфекционистът нарече Зелената сделка на ЕС химера. Имаме 3 млрд. завити в найлони, това е нещо, което да свършим, каза Мангъров за АЕЦ “Белене”.

Доцент Мангъров пак е срещу целия свят и цялата наука, каза в отговор Антоанета Цонева.

До края на дебата температура и подвикванията понамаляха.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови