Синя София за модерна европейска София

OFFNews 18 октомври 2023 в 09:18 957 0

Синя София

Снимка Синя София

“Гласувай с 89 в трите бюлетини” - под това мото Синя София организира импровизирани срещи със гражданите на столицата.

Кандидатите на коалиция КОД (Д3, БДФ) за общински съветници и за районни кметове представят в разговорите си с гражданите основните приоритети в програмата на проф. Вили Лилков и Синя София за управление на София. 

Ще превърнем София в модерен европейски град от 21 век. Желана дестинация за културен, спортен, спа и еко туризъм, любим град за живеене, предлагащ престижни и високо платени работни места, удобства и добро образование за семействата и децата, спокойствие и сигурност за възрастните хора.

Конкретните цели, които си поставят кандидатите на Синя София са: 

Град, който дава сигурност и високо качество на живот на своите граждани, освободен от клиентелистките мрежи около общината. 

Град, привлекателен за инвестиции, насочен към знание и наука, иновации, туризъм и „зелена“ икономика. 

Град на природната красота, който пази и развива зелената система и минералните извори, с отворени пътища към околните планини и „зелени коридори“ около реките. 

Град на духа и културното многообразие, който цени своята история, археология и архитектура, освободен от комунистическата символика.

Град с образовани и толерантни жители и чиста околна среда, с малки градски пространства, в които гражданите се чувстват уютно и ги припознават като свои. 

Местни избори 2023
Платена публикация
Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови