Синя България: Заплатите и пенсиите се вдигат чрез повишаване на производителността, а не с харчене от бюджета и теглене на заеми

OFFNews 03 юни 2024 в 13:04 1118 3

Никола Янков от Синя България обеща, че коалицията ще Синя България ще освободи икономиката от държавна намеса

Снимка Синя България

Покупателната способност на българите намалява с дни и месеци, заяви Никола Янков от Синя България

Под формулата няма ляво, няма дясно, през последните години в България управляват правителства и политически мнозинства, които стопиха с 30% спестяванията на хората чрез инфлация и неоправдани харчове и нови дългове.

Покупателната способност на българите намалява с дни и месеци. Това, което сме си купили за Коледа с 5 лв, за Великден вече ни струваше 8-9 лв. Днес същите тези партии не ни предлагат нищо ново и вместо решения на проблемите, се замерват с компромати и карикатури. 

Новото обединение на десницата Синя България е единствената политическа сила, която предлага ясни и работещи решения за проблемите, пред които са изправени днес българските граждани.

Синя България ще освободи икономиката и частната инициатива от смазващата държавна намеса. Ще ограничим до минимум бюрократичните изисквания пред предприемачите и бизнеса и така ще спрем чиновническия рекет над дребния и средния бизнес.

Държавата повече няма да има право да харчи парите на българите за големи инвестиционни проекти, през които се крадат и източват милиарди от бюджета. Това е най-мощното и ефективно решение срещу огромната корупция - “няма ли пари на масата, няма кражби и корупция под масата”. Истинската борба с корупцията се води с изваждане на държавата от икономиката и стимулирането на свободния пазар и конкуренцията. Това ще осигури условия за бърз икономически растеж, ще даде свобода на бизнеса за гъвкавост и за повишаване на производителността и на заплатите на всички заети. Заплатите и пенсиите се вдигат чрез повишаване на производителността, а не с харчене от бюджета и теглене на заеми.

Синя България ще спре пилеенето на парите на данъкоплатците за инвестиции, където частният капитал е доказано по-ефективен и ще насочи парите на държавата към здравеопазване, образование, грижа за нуждаещите се и за сигурност. Области, които са зарязани от последните правителства.

Гласувайте с N 3 за Синя България! 

------------------------------------------------------

Платена публикация

Парламентарни избори 2024

Купуването и продаването на гласове е престъпление

  temp

  temp

  Най-важното
  Всички новини
  Най-четени Най-нови
  За писането на коментар е необходима регистрация.
  Моля, регистрирайте се от TУК!
  Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

  3251

  3

  динозавър

  03.06 2024 в 19:06

  Лилков послъгва. Инфлацията се дължи на руската агресия, съответно на увеличените цени на горивата. Има я в цяла Европа. Освен това няма увеличение на бюджетния дефицит. Лилков обслужва ГЕРБ, той няма да влезе в парламента и знае това.

  14369

  2

  случайно прочетох

  03.06 2024 в 17:15

  Лилков в Синя София, в Синя България (защото е от Видин) и накрая в
  https://www.youtube.com/watch?v=NXjc_B1KPzg

  200

  1

  демотиватор

  03.06 2024 в 13:55

  Що- и със заеми може. Я Гърция как се справи навремето.
  И си поживеха. До неотдавна... (ジ)
   
  X

  За и против Гей парада