Синя България: Някои партии тласкат обществото ни към ценностен разпад

OFFNews 31 май 2024 в 09:16 1567 0

Синя България

Снимка Синя България

За да спре либералния разпад, Синя България се противопоставя активно на политическата намеса в ценностите на българите. Ние защитаваме правото на българите да практикуваме своите традиции, без намеса от държавата и без политически решения, които тласкат обществото ни към ценностен разпад. Промяна в културния живот може да дойде само и единствено от гражданите.

Загубата на ценности от обществото е подпомогната от политическите партии, които под външен натиск се опитват да подчинят българското общество на чужди и неприемливи за ценности. Традициите на България не бива да стават разменна монета на политическата сцена. 

Докато някои хора дори в нашата държава спорят какво е мъж и какво е жена, българинът започва да губи вяра, че споделя същите ценности като своите управляващи. Синя България ще защити Конституцията, която ясно определя понятието “пол” само в неговия биологичен смисъл, а бракът – доброволен съюз между мъж и жена. Ние няма да подкрепим определянето на специални привилегии за отделни общности в закона. 

България е християнска държава. Християнството е спасило културата, езика и идентичността ни по време на 500 години робство. Християнската култура е водещата култура в България и тя е доказаният във времето гарант и защитник на свободата на вероизповеданията, както и на толерантността и мирното съжителство между хора с различна вяра, обичаи и традиции. 

България е равноправен член на ЕС и ние разполагаме с всички нужни инструменти да защитим своята позиция в Брюксел. Ролята на “малък безгласен” е също толкова вредна за европейската идентичност на България, колкото и евразийското поклонничество. Европейският съюз е алианс от силни държави, обединени от общия интерес към просперитет и сигурност. 

Синя България ще се бори България да бъде не само участник във всички процеси на ЕС, а водещ глас за редица европейски политики. България, като външна граница на ЕС, трябва да е сред основните държави, които определят миграционната политика на Европа.

Гласувайте за Синя България с N 3 в интегралната бюлетина. 

-------------------------------------------

Избори за народни представители 9 юни 2024 г.

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх