Симеон Славчев, МИР: Имаме волята и желанието да направим промяната в Българи

OFFNews 09 юли 2021 в 13:22 1521 0

Ние имаме волята и желанието да направим промяната в България. Това заяви председателят на ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) Симеон Славчев при закриването на предизборната кампания на партията на среща-концерт в Ботевград.

Група "Акага" зарадва ботевградчани със своите музикални произведения и създаде позитивни емоции в градския парк. Барабанистът на групата Димитър Митев - Дънди е и водачът на листата на ПП МИР за Пловдив-град. На закриването на кампанията присъстваха и водачът на листата за София-област Йонко Ненчев и кандидатът за народен представител Цветан Македонски, както и представители от ръководството на ПП МИР и кандидати за народни представители от цялата страна.

"Избрахме неслучайно в Ботевград да открием нашата предизборна кампания и отново тук да я закрием. Факт е, че на местните избори ПП МИР заложи на Иван Гавалюгов и неговия екип и партия МИР още след самото си учредяване стана известна именно от Ботевград. Затова ние имаме сантимент към Ботевград ", обърна се към ботевградчани Симеон Славчев.

Той заяви, че ПП МИР не е типичната партия.

"Ние сме новата партия, неслучайно ни наричат партията на новото поколение на българската политика. Зад партия МИР стои огромен експертен потенциал. Нашите листи са формирани не на партиен принцип, както стана и с кмета на Ботевград. Ние формираме нашите листи на експертен принцип - хора, които са експерти, които са професионалисти в своята област и които знаят какво и как да направят. И тъй като стана въпрос за Димитър Митев - Дънди, барабанистът на "Акага", той е водач на листата на партия МИР в Пловидв-град. Във всяка една сфера има хора, както е Дънди в сферата на културата, които са професионалисти", заяви още председателят на ПП МИР Симеон Славчев.

Той каза, че зад ПП МИР стои огромен експертен потенциал, който е подготвен и знае как да реши проблемите на хората.

"Погледнете всички наши лица, политики, приоритети, които стоят зад партия МИР и се обърнете към всички ваши приятели, познати ботевргадчани. Обърнете се към тях и ги помолете да подкрепят младата българска партия МИР, зад която стои огромен експертен потенциал. Ние имаме волята и желанието да направим промяната в България, защото в последните 30 години това, което виждаме, е подмяна. Всички ние, като основа на нашата партия, са чисто семейните и християнските ценности. Тук виждам много млади хора, майки и бащи с деца. Това е основата на партия МИР. България има огромен потенциал. Огромен човешки и природен ресурс. Нека заедно се обединим и да вземем съдбите си - тези на нашите деца и внуци в собствените си ръце и да направим истинската промяна", заяви Симеон Славчев.

Той представи и водача на листата на ПП МИР за София-област Йонко Ненчев - общински съветник от партията в Ботевград, инженер и доказан професионалист в областта си.

"Неслучайно от партия МИР заложихме на него. Той съчетава в себе си енергията, младостта, опита и експертизата. Тук, до мен, е и Цветан Македонски, който е втори в листата, тук е и голяма част от екипа на партия МИР", заяви още председателят на ПП МИР Симеон Славчев.

Водачът на листата и общински съветник Йонко Ненчев каза, че ПП МИР е съставена от работещи професионалисти в определени области като инженери, доктори, дипломати, както и с много млади лица.

"Тази съвкупност, тези лица, искат промяна на политическата сцена. Съвкупността от млади и по-опитни лица на партията ме кара да чувствам, че е дошло наистина време за промяна, а не за подмяна в българската политика. Нашите цели и амбиции са да създадем общество, в което да има нови правила, с ясни и точни закони. Искам да ви поканя на 11-ти юли всички да гласуваме с номер 9, защото само така можем да постигнем тази промяна заедно - Ние и Вие", заяви Йонко Ненчев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предизборна публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!