Румен Петков пита Орешарски колко струват изнесените заседания на МС

ОFFNews Последна промяна на 05 май 2014 в 13:12 3514 5

Румен Петков
Румен Петков

През последните месеци личи един зле прикрит стремеж правителството да компенсира външнополитическата си несъстоятелност на премиера с изнесени заседания на Министерски съвет в различни точки на страната.

Това твърди Румен Петков от АБВ, който отправи до премиера запитване по Закона за достъп до обществена информация колко са стрували на данъкоплатците тези заседания.

"Орешарски, в чужбина, че те не искат, не означава, че трябва да трошиш пари на данъкоплатците в България. (...) Този епохален успех в сферата на външнополитическите взаимоотношения – откриване на български ресторант във Виетнам – без съмнение ще остане ненадминат още десетилетия.
Това не отменя въпроса колко струва на данъкоплатеца не съвсем смисленото упражнение, напр., изнесено заседание на МС", заявява Петков. Той настоява да научи броя на изнесените правителствени заседания, колко са стрували те и какви решения са взети на тях.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.05 2014 в 22:59

До г-н Редактор от №1 - Предвид кой е героя на статията, не бих се учудил да е отправил ЗАПИВАНЕ.

Иначе съм съгласен с въпросите му. Би било добре ако повече хора осъзнаят че нашия кабинет не е добре дошъл никъде по света освен във Виетнам и то на полу-частно посещение....по-големи бандити не сме имали в правителството от времето на тройната коалиция.

05.05 2014 в 18:42

препечатано:

Що е то: едричко, червеничко, на запад гледа, на руски говори; неспечелило избори - на висок стол седи, незагубило избори - аха да падне; за малки хора приказва, за големи комисионни мисли; Европа му все в устата, както и на Путин тръбата; големи айдуци преследва, но с не по-малки такива; на две се рядко разцепва, но после пак го залепват; и нищо старо не забравя, с чекисти май ще е до края?

... хахахахахахахаха

05.05 2014 в 18:00

Най-епохалният външнополитически успех е отстрелването на архар в Узбекистан (или в който "стан" беше). Пред него дори откриването на ресторант във Виетнам бледнее.

05.05 2014 в 17:12

Тоя пък да спре да пита!Да не почнат него да питат!Да видим какво ще отговаря тогава!

05.05 2014 в 13:34

Оправете си статията бе! Отправил ЗАПИВАНЕ!