Румен Петков: Борисов трябва да подаде оставка

OFFNews 06 ноември 2016 в 23:09 5498 1

Резултатите от вота ясно показват, че правителството трябва да подаде оставка. Ние преди година предупреждавахме, че в някои сектори като отбрана, сигурност, здравеопазване и външна политика има провал и последствията са видими в момента. Това заяви зам.-председателят на АБВ Румен Петков пред бТВ.

„Мисля, че при такъв „фотофиниш“ между ГЕРБ и основния им опонент за балотажа, здравата, моралната позиция, е министър–председателят да подаде оставка. При един такъв резултат няма никакво значение половин процент отгоре или отдолу си в сравнение с опонента си. Защото той е показателен за срива на доверието към мандатоносителя и посочва ясно необходимостта на българския гражданин да бъде дадена възможност да направи нов избор“, каза Петков.

Според него социолозите са задали тон на кампанията.

"Всъщност, предварително се предпостави един изборен резултат, фаворизирани бяха двама кандидати и не се състоя политически дебат. Двама от кандидатите се държаха като „Булката беглец“. Истината е, че предложихме най-добрите, най-силните кандидати, за съжаление не се получи“, добави той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11738

1

KumaLisa

06.11 2016 в 23:59

А ти и Първанката кога ще подадете оставка, като непрекъснато пробутвате този лузер Калфин? Само дето зяносвате тъпия си електорат от няколкостотин души.
 
X

Да помогнем на украинските деца!