Правителството си играе на разследващ орган, заради него от София до Бургас се пътува цял ден

Изкуствено удълженият ремонт на АМ "Тракия" гони туристите от Южното Черноморие, твърди Димитър Бойчев от ГЕРБ

OFFNews 06 юли 2021 в 11:31 1744 1

Снимка ГЕРБ

Изкуствено удълженият ремонт на АМ „Тракия“ вече не само създава дискомфорт на пътуващите, а реално прогонва българските туристи от Южното Черноморие. 

За това алармира областният координатор на ГЕРБ Димитър Бойчев, който е кандидат за народен представител. 

„Сигналите от бизнеса са за отмяна на резервации заради тежкия трафик и пренасочване на българските туристи в Гърция. Това е антибългарска политика от страна на служебното правителство на Румен Радев. В момент на криза действията на всеки управляващ трябва да са надпартийни, защото от това зависи качеството на живот на хиляди българи, заети в този бранш“, категоричен е Бойчев. 

Той припомня, че шофьорите и през юли ще продължават да попадат в задръстване, заради предизборните действия на служебния кабинет. По план ремонтните дейности трябваше да са приключили в края на юни. 

„Провалиха завършването в срок на най-натоварената отсечка през лятото, за да си играят на разследващ орган и да си правят пиар. Затова сега от София до Бургас се пътува цял ден. Това е безобразие, което трябва да спре веднага. Отново призовавам отговорните лица да преустановят работа и да пуснат участъка по който може да се движат автомобили. Да продължават с ремонта наесен!“, казва Бойчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1806

1

Nick Ivanov

06.07 2021 в 12:10

Какво нали тези ремонти по АМ Тракия, и то в участъци, построени не толкова отдавна? Ако става дума за некачествено изпълнение от обръчите около ГЕРП, задължително трябва да има ефективни присъди.
 
X

Да помогнем на украинските деца!