По 60 лв. отгоре за заложниците в "Арена Армеец"

OFFNews Последна промяна на 29 октомври 2015 в 08:10 3140 2

Хората, които бяха заложници на бюлетините в зала "Арена Армеец", ще получат по 60 лева допълнително възнаграждение.

Това реши Централната избирателна комисия, съобщението е публикувано на сайта ОИК София. Решението може да се обжалва в тридневен срок пред Върховния административен съд в тридневен срок. 

Чувалите с бюлетини след балотажа пък ще се носят в зала 1 на НДК, разпореди и.д. кметът на София Мария Бояджийска. 

През октомври 2011 г. ЦИК реши да обезщети стотиците чакащи тогава пред зала "Универсиада" членове на секционни комисия да предадат в ОИК - Столична община, протоколите и бюлетините от гласуването пак с по 60 лева на човек.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.10 2015 в 22:58

Редно е по същия начин да се обезщетят и хората от ЦИК в същото положение и в другите градове на България! Ние във Варна изживяхме същия кошмар по земята в спортна зала без храна вода едва по обяд на следващия ден в задушна смрад и студ в борба да се доберем поне до стол в безкрайно чакане сред чували в неистови пози да се чуе завения номер.....снимаха от телевизии....видяха колко тежат чувалите и как се носят от жена....и ни питаха какво ще кажем за това което става в София?!...за бога, предавахме протоколи и след 20ч на следващия ден 26.10.2015г вечерта.......Та нима ние не сме ли граждани на РБ като софиянци, или аршина е друг- за ПРОВИНЦИЯТА- ДЪРВО?!!! АБСУРД, Пълен феодализъм, а нали сме в Европа, нали е 21 век?!

29.10 2015 в 11:23

Подаяния.