Петър Стоянов: Много искам София да има отново за кмет Йорданка Фандъкова

OFFNews Последна промяна на 11 октомври 2019 в 11:09 4405 3

„Много искам София да има отново за кмет Йорданка Фандъкова. Харесвам нейната овладяност, сдържаност и балансираност. Това е важно за човек, който управлява такъв голям град като София“. Това каза президентът на Република България в периода 1997-2002 г. Петър Стоянов по време на среща със симпатизанти на СДС на кандидата за кмет на София Йорданка Фандъкова. 

„За мен е важно София да има кмет, от който знаеш какво да очакваш. И тя това казва - не можеш да обещаваш всичко. Един политик трябва да има почтеност. Въпросът не е само да спечелиш изборите. Предвидимият човек може да бъде разгадан от своите съграждани и от хората, които работят с него. От този човек не можеш да очакваш подлост, изневяра на принципите. Това е изключително важно“, подчерта Петър Стоянов.

Той разказа, че през тези години два пъти се е срещал с Йорданка Фандъкова на живо, последният бил съвсем скоро на пътеката към Черни връх.

„Ще бъда съвсем честен – в последните 10 години видяхме много политици, които започнаха със сравнително тих, скромен политически вървеж и в края на своята политическа кариера стигнаха до самозабрава, самонадеяност, което в голяма степен отблъсква хората и от тях и от партията, която ги е излъчила. Г-жа Фандъкова не е от тези политици“, каза още Петър Стоянов.
„Йорданка Фандъкова има моята чистосърдечна симпатия. Много искам София да има отново за кмет Йорданка Фандъкова“, допълни още Петър Стоянов.

Кандидатурата на Йорданка Фандъкова за кмет на София е подкрепена от ГЕРБ и СДС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1910

3

Georgi Gracata

11.10 2019 в 18:25

Какво доживяхме?Президента на СДС да сравнява Бойко Борисов със Стефан Стамболов и да застава зад кандидатурата на Фандъкова.

2015

2

Каква подкрепа на Фандъкова от българския "Родолюбец"
Петър Стоянов
Петър Стоянов: "България ще спазва международните норми на поведение дори с цената на отказ от националния
суверенитет"
Ето с какъв национален предател си имаме работа !

7823

1

kokoten

11.10 2019 в 12:29

Да,от Фъндъчката знаем много добре какво ни очаква....кражби,скандали и хвалби как най-акуратно можем да откраднем чуждите пари...като се замисли човек не е за вярване,че тоя кретен ни е бил президент...Долу мутрите...обединения народ ще победи...
 
X