Петър Москов: Убиват дребния бизнес, за да държат българите зависими и бедни

OFFNews Последна промяна на 23 юни 2021 в 13:15 1353 0

Лидерите на Национално обединение на десницата се събраха в Шумен, за да представят листата в града с водач Валерия Кардашевска. По тези земи се е родила България и ние сме тук, за да възродим духа и вярата на българина. Тази вяра, която днешни политици, наследници и слуги на бившите партийни секретари, се опитват да убият, да обезличат и да превърнат в минало, обяви председателят на БЗНС Николай Ненчев. Тази вяра, която е накарала Никола Петков да направи осъзната саможертва, за да ни даде основание да вярваме и да се борим и днес.

Национално обединение на десницата ще спре убийството на дребния и средния бизнес, за да върне на българските граждани свободата и икономическата независимост, заяви лидерът на КОД Петър Москов. През последните години той беше систематично унищожаван, за да превърне българите в подчинени наемници, зависими от мизерните заплати, които бившите комунисти и днешни олигарси и работодатели му подхвърлят. Защото левите винаги са се страхували от свободния човек. Страхуват се и сега.

И нови, и стари комунисти винаги искат да променят и да смачкат свободния човек. Да го подчинят на налудничевите си утопии, продължи Петър Москов. Първите щяха да правят всички равни и еднакви, днешните им модерни наследници, либералите, скоро ще ни забранят да живеем, за да не замърсяваме природата. Зад тези лъжи обаче стоят мощни икономически интереси, които предпочитат да плащат по-евтина работна ръка в Африка и Азия и никак не се интересуват дали там се спазват човешки права и квоти за въглеродни емисии.

Лидерът на СЕК Георги Манев, подчерта нуждата от средна класа, но с европейски стандарти на живот. Това означава високи доходи и спазване на ясни правила за всички, а не десетте най-големи фирми в България да налагат своите интереси върху цялата индустрия и да убиват дребните и средни си конкуренти с административни пречки. Днешните управляващи се страхуват от средната класа. Те искат да сме бедни, да изкупят земите на всички на безценица и да ни подхвърлят по една мизерна пенсия.

Общинските съветници от СЕК в Бургас бяха единствените, които гласуваха против създаването на път и даването на крайбрежието на Росенец на създадената от руското ГРУ ДПС. После, левите демократи дойдоха, направиха си ПР акция и си заминаха. Една година по-късно СЕК продължава да води дела в съда срещу ДПС, а измислените демократи не ни подкрепиха нито веднъж. Без ничия помощ обаче, днес ние вече извоювахме победа и върнахме общинското решение. Това е победа на истинската десница, която стига до края, без компромиси и непревръща правилните решения в голословен ПР, заключи Георги Манев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови