Партията на Николай Цонев подкрепя Румен Радев

OFFNews 01 ноември 2016 в 11:35 4274 3

Партията на Николай Цонев подкрепя Румен Радев

Снимка Сергей Антонов

Партията на бившия министър на отбраната Николай Цонев ще подкрепи кандидатурата на ген. Румен Радев за президент. В обръщение към симпатизантите на "Нова алтернатива" Цонев коментира, че страната има потребност от държавен глава който да бъде "успешен посланик и защитник на националните ни интереси". 

"Политическа партия „Нова алтернатива“ и аз, в качеството си на неин лидер, през последните няколко седмици имахме достатъчно възможности да анализираме различните конкуренти в предстоящите избори за президент, техните цели и задачите", посочва Цонев в обръщението.

Според него след всичките 21 кандидати за президентски пост впечатление прави единствено Радев - "един доказал се професионалист, със сила на волята да постига успехи, благодарение на личните си качества и положените усилията".

"Той е мислещ човек, притежаващ пластичността на духа да овладява критични ситуации, същевременно, и с познанията, които да покажат най-правилния избор от всяка ситуация. В негово лице ние откриваме успешната алтернатива за президент.

Днес се обръщам към всички наши приятели и симпатизанти, за да изкажа подкрепата на цялото политическо ръководство на ПП „Нова алтернатива“ , както и лично моята подкрепа, за ген. Румен Радев и неговата кампания в изборите за президент. Призоваваме нашите сподвижници да гласуват с номер 13 на предстоящите избори!", се посочва още в обръщението на Цонев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

3

El Commandante

01.11 2016 в 12:06

Аз дори не знам кой е Цонев, кво да говорим за партията му....

29585

2

Izalina

01.11 2016 в 11:52

Абе, колко станаха партиите в тая държава?
Май вече всеки трима остатъчно население си правят нова, баси.

29217

1

Лопе де Вега

01.11 2016 в 11:44

Я го па тоя! Още ли има партия? Мислех, че са престанали да лапат народни пари от субсидията, ама то политик наядане има ли? Така де, щом им даваме не два ами три зелника...

Поздрав!
 
X

Да помогнем на украинските деца!