Паргов: Милиони за булеварди в София, а до кварталните улици все не се стига

OFFNews 30 септември 2015 в 16:55 1736 1

Снимка БГНЕС

Калоян Паргов

"Милиони левове се дават в София за булеварди и естакади, а до кварталните улици все не се стига. Време е това да се промени".

Това заяви водачът на листата за общински съветници на БСП Калоян Паргов на среща с избиратели в район Лозенец, на която присъстваха и кандидатът на столетницата за кмет на София проф. Михаил Мирчев и кандидатът за районен кмет Румен Георгиев.

„Хората жадуват за справедливост. Ние сме солидарни и съпричастни с техните ежедневни проблеми – разбитите улици, липсата на места в детските градини, липсата на места, на които децата да спортуват", каза още Паргов.

Според него следващият кмет на Лозенец трябва да поеме ясни ангажименти за решаването на точно тези проблеми, които са се трупали през последните 25 години дясно управление.

По време на срещата Румен Георгиев запозна гражданите с инициативата и подписката за отваряне за граждани на парка на резиденция „Лозенец“.

„Престъпление е 60 декара уникален паметник на градинско-парковото изкуство да бъдат недостъпни за майките с деца, възрастните хора и всички граждани на района“, категоричен бе Румен Георгиев.

Той обясни, че сред основните му приоритети са решаването на проблемите с разбитите вътрешно-квартални улици, уличното осветление и липсата на видео наблюдение около детските градини и училища в района.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови