Отборът на ГЕРБ-СДС в Пловдив тръгна към поредна изборна победа

OFFNews 08 март 2021 в 14:47 1282 0

„Листата на коалиция ГЕРБ – СДС в 16-ти МИР Пловдив-град е една изключително силна листа. В нея са само хора, допринесли много за развитие на града ни. Гордост за нас е, че водач на листата отново е председателят на ПП ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов. Той е тясно свързан с Пловдив и благодарение на него в града ни са реализирани много проекти“. Това заяви областният координатор и втори в листата инж. Иван Тотев при представянето на кандидатите за депутати в 45-то Народно събрание в галерия „Капана“.

Областният координатор на ГЕРБ и кмет на Пловдив два мандата Иван Тотев представи всеки кандидат и подчерта, че хората, които партията ще изпрати в парламента, със своята експертиза ще бъдат полезни както на България, така и на Пловдив. „Това са хора, с които тръгваме със самочувствие към поредната победа на ГЕРБ. Ние сме голяма партия с голям потенциал и сме готови да защитим авторитета си“, допълни той.

Тотев благодари за работата и подкрепата на депутатите от 44-то НС Менда Стоянова, Атанас Ташков, Димитър Лазаров.
От своя страна Менда Стоянова поздрави присъстващите от името на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

„Щастливи сме, защото водач на нашата листа е Бойко Борисов. Ние ще покажем за пореден път кой е лидерът в политиката. Сигурна съм, че отново ще бъдем първа политическа сила“, заяви тя.

На събитието присъства кметът на Пловдив Здравко Димитров, който също подчерта колко важно е ГЕРБ отново да спечели изборите и да сформира правителство. Сред гостите бяха заместник-министърът на културата Амелия Гешева, общински съветници, представители на ГЕРБ и СДС.

След края на представянето кандидатите за народни представители преминаха заедно до предизборния пункт на ГЕРБ в център на града, където се срещнаха и разговаряха с гражданите.

МГЕРБ спазиха традицията си и зарадваха с гербери дамите по Главната за днешния празник 8-ми март.

Избори 2021

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови