OFFNews ви пита: За кого ще гласувате? (анкета)

OFFNews 05 март 2021 в 15:33 26305 2

Вече сме в предизборна кампания, а дните до вота на 4-ти април бързо ще минат.

Днес OFFNews стартира традиционната си анкета, в която питаме читателите си за коя от регистрираните от ЦИК партии и коалиции ще гласувате, а те са 30 на брой. Подредили сме ги според реда и номерацията на политическите формации в интегралната бюлетина.

В допитването ни има и две допълнителни опции - "Няма да гласувам" и "Все още не съм решил/решила".

В помощ на избора Ви, OFFNews подреди всички партийни листи, регистрирани от общинските избирателни комисии за парламентарните избори в цяла България. Кои са кандидат-депутатите във вашия избирателен район можете да видите ТУК.

Избирателните райони в страната са 31. За вота на 4-ти април трябва да има машини за гласуване във всяка секция с над 300 избиратели.

Вотът е за избор на 240 народни представители в бъдещото 45-о Народно събрание. За първи път от 2009 г. насам парламентарните избори са редовни, а не предсрочни.

Анкета

резултати
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2000

2

sanipo

07.03 2021 в 15:35

А правителство може да има без ГЕРП, без БСП и без ДПС...
Обединение срещу трите най крадливи партии е единствения вариант да излезем от посткомунизма - другото е преход без край...

3162

1

Grigor Arssov

05.03 2021 в 18:43

А вие от към кой бряг на реката сте!!!!! Стига играйте като бивша и бъдеща ПАТЕРИЧКА...

И какво стана накрая, от протеста остана само БСП всичко останало е потенциална ПАТЕРИЧКА на байХ0я.... А уж всички искаха да го свалят!!!!!
А правителство може да има или около ГЕРП или около БСП...
Не се ли обедините около най голямата опозиционна партия в случая БСП (добра или лоша), която е единствена партия способна да гътне TYЛУПА и ДОГАНЯ, ще му хапнете отново маркуча...
Нужен е ОБЩ ФРОНТ около БСП!
Тоя ПЕЗЕВЕНК много ви обича разединени и така се крепи 11 год. Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ TYЛУП И ДОГАНЯ... в случая това е БСП... иначе Тиквун ще е вечен!!!
Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя да неутрализира дори и Хитлер!!!
 
X

Да помогнем на украинските деца!