Москов: ГЕРБ и старата десница изтъкаха килима, по който днес комунистите се връщат на власт

OFFNews 16 юни 2021 в 12:33 2096 0

Днес Петър Москов представи листата на Национално обединение на десницата в Пловдив с водач лидерът на БДФ Жаклин Толева.

В един от най-"сините" градове на България, той припомни, че компромисът с декомунизацията и лустрацията превърна мечтата на милиони българи за демокрация в 30 годишно управление на мафията на ДС и БКП. Компромисът с истината създаде цяло поколение българи, непознаващи античовешка същност на комунизма.

За да изградим силна правова държава, трябва да спрем с компромисите. На България е нужна нова обединена десница, която да реализира мечтите на българите за богата и справедлива държава без компромиси и лъжи. Политиците, зависими от ДС и номенклатурата на БКП нямат място в управлението на свободна и демократична България. Бъдещето на децата ни не бива да става жертва нито на лъжите от миналото, нито на компромисите от настоящето.

ГЕРБ носи пряка вина за реабилитацията на комунистите Румен Гечев и Жан Виденов, които фалираха България. С поредица от огромни компромиси ГЕРБ изтъкаха килима, по който комунистите се връщат на власт, каза Москов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков