Младен Маринов: Ще обновим стария път между Елин Пелин и Ихтиман

Ангелкова увери жителите на Костенец, че развитието на туризма в региона е основен приоритет

OFFNews 12 март 2021 в 10:29 2768 0

Обновяването на пътната инфраструктура е в приоритетите ни. Ще обновим стария път, който свързва Елин Пелин и Ихтиман. Сега ни трябва стабилност, не е време за експерименти. Премиерът Борисов е доказал, че може да взима тежки и непопулярни решения. В момента ни е нужен точно такъв лидер, който е признат авторитет в Европа и света. 

Това заяви Младен Маринов- водач на листата на ГЕРБ- СДС за София област, пред жителите на Ихтиман. 

Областният координатор на ГЕРБ за София област и кандидат за народен представител Николина Ангелкова увери жителите на Костенец, че основен приоритет на ГЕРБ остава привличането на преки инвестиции и развитието на туризма. Тя очерта перспективите пред местния туризъм чрез мерки за стимулиране на балнео и СПА възможностите на общината. 

„Благодарение на сътрудничеството между централната и местната власт и усилията на общината, обликът на Костенец видимо се променя. С решение на правителството на Бойко Борисов общината разполага с допълнителен бюджет от 2 433 000 лв. за ремонт и реконструкция на ул. “Стефан Караджа” и прилежащия водопровод в града, както и за ул. Самуил в к.к. Вили Костенец“, допълни Ангелкова. В Ихтиман тя подчерта, че на територията на общината са реализирани редица проекти, нужни на жителите й. Обновяването на региона го прави по-привлекателен за развитие на бизнес и привличане на инвеститори. 

Кандидатът за народен представител от Ихтиман Иван Янкулов заяви, че ако съгражданите му гласуват доверие, ще работи за сигурността и спокойствието на българските граждани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови