Мирчев за Григорова: Не бих ѝ поверил и джобните на сина ми, камо ли бюджета на София

OFFNews 03 ноември 2023 в 20:33 6177 4

Ивайло Мирчев

Снимка БГНЕС/Надежда Пеева

Ивайло Мирчев

Депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" Ивайло Мирчев иронично заяви, че не би поверил и джобните на сина си на кандидата на БСП за кмет на столицата Ваня Григорова.

В публикация в социалните мрежи Мирчев убеждава избирателите си да гласуват за кандидата на Продължаваме промяната - Демократична България (Спаси София) Васил Терзиев. Мирчев пише, че като предприемач е наясно колко точно колко ум, умения и характер се искат за всичко, което е постигнал Терзиев. По думите му не съществуват достатъчно куфарчета с пари, които да могат да изработят сериозната репутация, която кандидатът на ПП-ДБ за кмет има в бизнес средите.

Ето какво още написа Ивайло Мирчев:

"Ще гласувам за Васил, защото срещу него и точно зад Ваня Григорова стои ЦК на всичките БКП-та в България. Ако сте твърде млади, че да знаете какво е ЦК, значи сте късметлии. И за да си останете късметлии и никога да не разберете на свой гръб какво е комунизъм в действие, трябва да се занесете в неделя до изборната секция и да гласувате умно, да гласувате все едно от утре тоя кандидат ще Ви управлява личния портфейл. Не знам за Вас, но аз на Ваня Григорова и джобните на сина ми за седмица не бих поверил, какво остава за семейния ми бюджет или този на София.

Ако пък сте от поколенията, които чудесно помнят какво е ЦК на БКП, не знам защо изобщо се налага да Ви убеждавам в каквото и да било. За разлика от времето на комунистическия режим, днес имате правото и възможността да избирате кой да управлява столицата. Изборът Ви е между гротескното минало, което се опитва да се скрие зад усмихнатата фасада на Григорова от една страна и бъдещето ни като европейска столица, представлявано от Васил от друга. Ако ще търсите къде е ДС в картинката - зад Ваня е, не е зад Васил. Зад Ваня е президентът Радев, а при президента е ДС "в пълен обем".

Зад Васил стои железен екип, супер задълбочена програма и най-голямата група общински съветници, която ще има в следващия Столичен общински съвет. Затова, ако искате нормална столица от европейски, не от троянски тип, гласувайте за Васил Терзиев!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1650

4

ob1

05.11 2023 в 08:53

орКер, цялата ви партия общо няма акъла на Мирчев :)

606

3

order

05.11 2023 в 07:32

Доказано....
Човек от село с ниско чело се бута все да е начело...

22548

2

dolivo

04.11 2023 в 17:19

Браво!

По добре истински доказаното, отколкото държавна собственост!

14469

1

случайно прочетох

04.11 2023 в 10:51

Браво на Мирчев!

 
X

Да помогнем на украинските деца!