Мирчев: ГЕРБ много ги е страх, че ще загубят битката за София

OFFNews 01 октомври 2015 в 17:31 2728 3

"ГЕРБ много ги е страх, че ще загубят битката за София, защото това ще е началото на промяната в цяла България. БСП се движи в правилната посока. Смятам, че ще успеем да възпроизведем поне няколко изборни изненади в София и победата на БСП в район Сердика ще е една от тях".

Това заяви кандидатът на БСП Лява България за кмет на София професор Михаил Мирчев в кино "Освобождение" на бул. "Мария Луиза" на среща с избирателите в района.

"Водим кампания под мотото „Другото лице на София”, Сердика е един от районите, на които много им приляга това друго лице на София, което коренно се различава от жълтите павета в центъра. С кандидатурата на професор Михаил Мирчев ние казваме, че е време знаещите и можещите, интелектуалците да влязат в политиката, за да могат да решават интелигентно нашите проблеми.", заяви от своя страна водачът на листата за общински съветници Калоян Паргов.

Кандидатът на БСП за кмет на район Сердика Ленко Петканин каза, че е роден и живее в район Сердика и иска, когато излиза да стъпва на хубав тротоар:

"Нашият район прилича повече на лунен пейзаж, отколкото на това, което трябва да бъде един централен район на столицата".


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!