Манолова: Борисов се държи като неканен гост на сватба

OFFNews 12 ноември 2021 в 13:23 1080 0

Снимка FB/ Отровното трио, стопкадър

"Борисов се държи като неканен гост на сватба. Предлага ни премиер, който никой не му искал. Не му искаме кадрите. Заради неговите кадри в енергетиката... които загробиха икономиката, малките фирми фалират, а от началото на годината домакинствата ще плащат огромни сметки за ток и вода".

Това заяви съпредседателят на "Изпрани се БГ! Ние идваме! Мая Манолова, която заедно с " Николай Хаджигенов закри предизборната кампания на обединението пред сградата на Българската независима Енергийна Борса.  

Изказването ѝ е по повод  новите медийни изяви на бившия премиер, на когото вчера беше посветен целият епизод на "Лице в лице" по бТВ, а днес в сутрешния блок на НОВА ТВ беше излъчено 36-минутно интервю с него. В тях той обяви, че ГЕРБ ще предложи кандидат за премиер.

По думите им в последните месеци в "уж независимата Енергийна Борса" са се преплели много интереси за стотици милиони левове. Според Манолова там са се сключили скандални сделки, които направили някои хора милионери, докато обикновените хора са получили сметки за огромни сметки за ток.

"Това е грабеж", беше категорична Манолова.

Според нея компенсацията за бизнеса трябва да е поне в размер на 250 лв. за киловатчас.

Тя обеща Комисията на ревизията за извади имената на всички частни търговски, спечелили от сделки на Борсата. Манолова заяви, че ще предложат замразяване на цените на тока, парното и природния газ за домакинствата.

Избори 2021

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови