Любка Качакова: Искаме да запазим визията на Стара София

Александър Новков 13 октомври 2015 в 20:56 6159 6

Любка Качакова
Любка Качакова

"Един кмет не може да направи нищо без подкрепата на общински съвет", заяви водачът на листата на НДСВ за общински съветници в Столичната община Любка Качакова на представянето й в столичния хотел "Радисън" по-рано днес.

Във вторник бяха представени 25-те кандидати на партията за общински съветник, сред които се открояваше и името на бившия министър на младежта и спорта Васил Иванов - Лучано.

Като водач на листата, Любка Качакова сподели с присъстващите основните цели, към които ще се стремят тя и колегите ѝ при влизане в общинския съвет: заседанията на комисиите да се излъчват на живо в интернет, да заработи електронна карта за сигнали, свързани с ремонтите в столицата, намиране на нов начин за изчисляване на такса смет, премахването на ГМО храните от училищата и поставянето на видеокамери във всяко едно от тях.

Качакова разказа и за постигнатото от членовете на НДСВ, присъстващи в Столичния общински съвет от 2003 година до момента.

Сред проблемите на столицата, с които са се борили, тя отбеляза прозрачността при отпускането на общински имоти под наем. 

Качакова посочи още, че НДСВ има огромна заслуга и за спасяването на конната база в Борисовата градина. Тя подчерта, че личното й желание е конната база да бъде превърната в безплатно място за хипотерапия за деца, страдащи от аутизъм.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!