Като стана кмет: Очакваме вашите въпроси към Йордан Терзийски, кандидат на ПП-ДБ за кмет на Велико Търново

OFFNews 09 октомври 2023 в 14:52 1878 0

Йордан Терзийски

Снимка OFFNews

Йордан Терзийски, кандидат за кмет на Велико Търново от ПП-ДБ

Йордан Терзийски, кандидат на Продължаваме промяната - Демократична България (ПП-ДБ) ще бъде гост в подкаста "Като стана кмет".

Интервюто с него ще излъчим в четвъртък 12.10.2023 г. от 16 часа на живо в страницата на OFFNews във Фейсбук. Веднага след това ще качим записа в канала на OFFNews в YouTube.

Йордан Терзийски е едно от знаковите и популярни лица на Продължаваме промяната. Архитект, предприемач и народен представител в 47-ото и 48-ото Народно събрание. Над 15 години проектира жилищни, обществени сгради и интериори в България, Нидерландия и Великобритания. Неговият баща е бил главен архитект на Велико Търново. Напуска в знак на несъгласие с политиката на сегашния кмет.

Според прогнозите на социолозите Велико Търново е едно от местата, където се очакват на горещите битки на предстоящите избори за общински съветници и кметове на 29 октомври. Според социолога Живко Георгиев, който е правил изследвания там, в града на болярите има нагласа за смяна на досегашния кмет.

Очакваме вашите въпроси като коментар под тази статия, като коментар под ни поста във фейсбук или на имейл [email protected].

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика