Кардиологът д-р Пакеров е водач на листата на ПП МИР в Добрич

OFFNews Последна промяна на 11 март 2021 в 11:11 1975 0

Д-р Владислав Пакеров е водач на листата на ПП МИР в Добрич за предстоящите парламентарни избори. Той е един от най-добрите и реномирани кардиолози в страната.

Работил е в УМБАЛ „Царица Йоана”, УМБАЛ „Света Екатерина”, Токуда Болница-София и в УМБАЛ „Александровска”. Завършил е Медицинския университет в София, като е придобил две специалности – по вътрешни болести и по кардиология.

„Моята кауза е да подобря условията за живот в страната – да бъде привлекателна държава за живот за младите българи и техните семейства. Да подобрим качествата на предлаганите медицински услуги, въвеждане на съвременни технологии за диагностика и лечение на пациентите и тяхната достъпност за българските граждани”, заяви д-р Пакеров.

Не е случаен и фактът, че един от най-добрите и реномирани кардиолози е избрал да се кандидатира за народен представител от ПП МИР и да бъде водач на листа точно от този град.

„Избрах Добрич, защото съм свързан с този град. В периода 2012 г. - 2018 г. участвах в изграждането на най-модерната технология за изследване на сърдечно-съдовите заболявания в град Добрич, като създадохме съвременна ангиографска методика за лечение на пациентите от град Добрич и областта, с което бяха спасени хиляди човешки животи”, заяви още д-р Пакеров.

Той е сертифициран за интервенционална кардиология и електрокардиостимулация. Д-р Пакеров е автор на научни разработки в сферата на интервенционалното лечение на стволови стенози, биохимични маркери при сърдечна недостатъчност и комплексни коронарни интервенции. Той е лектор на международни кардиологични конференции, както и автор на множество научни публикации, както и на доклади, представяни на национални и международни конгреси.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови