Каракачанов предлага програмно правителство след вота

Лидерът на ВМРО предпочита Нинова пред Борисов на самотен остров

OFFNews 05 март 2017 в 08:54 8335 8

Снимка Архив

Българските политици трябва да седнат на една маса и да се разберат за няколко приоритета, които са важни за хората. Какъв е проблемът да се направи програмно правителство? Патриотите ще бъдат тази политическа сила в парламента, без която не може да има мнозинство. 

Това заяви Красимир Каракачанов в предаването "Код избори" по Нова тв. Сигурен съм, че в централите на БСП и ГЕРБ вече са подредили кабинети, без да питат, допълни той. 

Българският националист би трябвало да следва Левски, не Хитлер, да слуша рапсодия "Вардар", а не Валкириите на Вагнер. Да познава историята, обясни Каракачанов. 

През 2009 г., когато ВМРО загуби изборите, имахме много труден конгрес, казахме си тежки думи с колегите, мислех, да си тръгна, но реших, че искам реванш. И през 2014 г. реваншът дойде, заяви лидерът на ВМРО. 

За включването на Атака в Патриотичния съюз Каракачанов обясни, че Волен Сидеров е платил за изцепките си в НАТФИЗ и клекшопа на "Раковски". 

На въпрос, ако трябва да остане на самотен остров кого ще предпочете - Бойко Борисов или Корнелия Нинова, Каракачанов отговори, че ако ще стои 17 години като Робинзон Крузо, не иска мъжка компания. 

"Стани, стани, юнак банкалски” е най-актуалната песен в днешно време, но противникът не е само отомански, а е вътре в нас”, каза още Красимир Каракачанов

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови